ROERMOND

CIVIL, Kerkeveldlaan 4, Roermond

HELMOND

Keizerin Marialaan 2, Helmond

CUIJK

het Riet 7, Cuijk

Kom kennismaken!

IW Zuid-Oost is hèt opleidingsbedrijf in de regio voor installatie-, elektrotechnische- en koeltechnische opleidingen. Met opleidingslocaties in Roermond (hoofdkantoor), Helmond en Cuijk bieden we opleidingen dichtbij onze leerlingen en bedrijven aan.

Wil je werk en opleiding combineren?
Wil je meteen een mooi salaris ontvangen?
Wil je dat alle opleidingskosten betaald worden?

Kies dan voor een bbl-opleiding richting elektrotechniek of werktuigkundige installaties bij een roc van jouw keuze via IW Zuid-Oost. Je kunt jouw opleiding op mbo-niveau 2,3 of 4 volgen. Er zijn volop mogelijkheden voor jou!

Leer-werkplek
Je gaat één dag in de week naar het roc van jouw keuze voor het theoretische deel van je opleiding en komt één dag per 2 weken naar IW Zuid-Oost voor praktijktraining. De rest van de week, werk en leer je in de praktijk bij een leerbedrijf dat we samen voor je uitzoeken.

Samen opleiden
Opleiden doen jouw roc en IW Zuid-Oost samen. Het roc verzorgt het theoretische deel van de opleiding en reikt uiteindelijk het diploma uit. IW Zuid-Oost verzorgt de aanvullende praktijklessen en geeft jou extra begeleiding bij schoolwerk, praktijktraining en overige zaken.

Ons doel is dat jij jouw diploma behaald!

Wat doet een Monteur in Opleiding Elektrotechniek?

Wat doet een Monteur in Opleiding Installatietechniek?

Meld je aan voor een voorlichtingsactiviteit!

Aanmelden Open Dagen IW Zuid-Oost

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development