Klik op een van de foto’s om naar de locatie pagina te gaan.

ROERMOND

CIVIL, Kerkeveldlaan 4, Roermond

HELMOND

Keizerin Marialaan 2, Helmond

CUIJK

het Riet 7, Cuijk

Onze locatie bij RTL Z op TV!

IW Zuid Oost

IW Zuid-Oost is hèt opleidingsbedrijf in de regio voor installatie-, elektrotechnische- en koeltechnische opleidingen.

We zijn het samenwerkingsverband van meer dan 200 Limburgse en zuidoost Brabantse installateurs. Samen leiden wij al meer dan 25 jaar met de roc’s in de regio (o.a. Gilde Opleidingen, ROC Summa, ROC Nijmegen, Vista College), studenten op in de installatietechniek. Dit doen wij met een zogenaamde ‘bbl leer-werkplek’ (beroepsbegeleidende leerweg). Wij leiden de studenten op en de installatiebedrijven bieden een werkplek voor de gewenste praktijkervaring. Met opleidingslocaties in Roermond (hoofdkantoor), Helmond en Cuijk bieden we opleidingen dichtbij onze IW’ers en bedrijven aan.

Ook hebben we een breed cursusaanbod. Onze afdeling van Contract Onderwijs kan er alles over vertellen!

Wil je meer van ons weten of zien? Kijk dan in onze agenda met voorlichtingsactiviteiten of neem contact met ons op: 0475 34 67 67 of infoiwzo@iwnl.nl

Omdat opleiden werkt!

Onze monteurs in opleiding in the spotlight!

Kom binnenkijken!

In onze opleidingslocatie in CIVIL Roermond werken wij intensief samen met ROC Gilde Opleidingen. Alle opleidingen installatie- en elektrotechniek maar ook koude – en klimaatsystemen worden op deze locatie aangeboden. CIVIL is het enige instituut in Nederland dat de bedrijfsprocessen ontwikkelen, realiseren en beheren met haar opleidingen verbindt. In CIVIL werken onderwijs en bedrijfsleven nauw met elkaar samen.

Waarom werken via IW?

Wil je werk en opleiding combineren?
Wil je meteen een mooi salaris ontvangen?
Wil je dat alle opleidingskosten betaald worden?
Kies dan voor een bbl-opleiding elektrotechniek of werktuigkundige installaties via IW Zuid-Oost. Je kunt jouw opleiding richting elektrotechniek of werktuigkundige installaties op mbo-niveau 2,3 of 4 volgen. Er zijn volop mogelijkheden voor jou!

Persoonlijk in alle regio’s


InstallatieWerk bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Dichtbij voor jonge technische talenten, dichtbij de technische installatiebedrijven en dichtbij wat er in een regio speelt. We geloven in een persoonlijke, betrokken aanpak en we kijken proactief naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de omgeving.

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development