Klik op een van de foto’s om naar de locatie pagina te gaan.

ROERMOND

CIVIL, Kerkeveldlaan 4, Roermond

HELMOND

Keizerin Marialaan 2, Helmond

CUIJK

het Riet 7, Cuijk

IW Zuid Oost

IW Zuid-Oost is hèt opleidingsbedrijf in de regio voor installatie-, elektrotechnische- en koeltechnische opleidingen. Met opleidingslocaties in Roermond (hoofdkantoor), Helmond en Cuijk bieden we opleidingen dichtbij onze IW’ers en bedrijven aan.

Met opleidingslocaties in Roermond (hoofdkantoor), Helmond en Cuijk bieden we opleidingen dichtbij onze IW’ers en bedrijven aan.

Door een intensieve samenwerking met meer dan 200 regionale bedrijven uit de technische installatiebranche en de ROC’s in de regio (o.a. Gilde Opleidingen, ROC Summa, ROC Nijmegen, Vista College) weten wij goed wat er gevraagd wordt van onze IW’ers. Daarmee kunnen wij met onze praktijklessen en leerlingbegeleiding tot een maximaal resultaat komen.

Ook hebben we een breed cursusaanbod. Onze afdeling van Contract Onderwijs kan er alles over vertellen!

Wil je meer van ons weten of zien? Kijk dan in onze agenda met voorlichtingsactiviteiten of neem contact met ons op: 0475 34 67 67 of infoiwzo@iwnl.nl

Omdat opleiden werkt!

Kom binnenkijken!

In onze opleidingslocatie in CIVIL Roermond werken wij intensief samen met ROC Gilde Opleidingen. Alle opleidingen installatie- en elektrotechniek maar ook koude – en klimaatsystemen worden op deze locatie aangeboden. CIVIL is het enige instituut in Nederland dat de bedrijfsprocessen ontwikkelen, realiseren en beheren met haar opleidingen verbindt. In CIVIL werken onderwijs en bedrijfsleven nauw met elkaar samen.

Werken bij IW


Waarom werken bij IW?

Goeie vraag, met nog betere antwoorden! Je komt namelijk te werken in een uitdagende branche waar je veel vrijheid krijgt om zelf je werk in te delen. Met een goede balans tussen werk en privé.  Je hebt 38 vakantiedagen en altijd de mogelijkheid om parttime te werken! En last but no least, je gaat werken in een informele werksfeer! Wanneer zien we jou? 

Persoonlijk in alle regio’s


InstallatieWerk bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Dichtbij voor jonge technische talenten, dichtbij de technische installatiebedrijven en dichtbij wat er in een regio speelt. We geloven in een persoonlijke, betrokken aanpak en we kijken proactief naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de omgeving.

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development