IW Zuid-Oost is hèt opleidingsbedrijf in de regio voor installatie-, elektrotechnische- en koeltechnische opleidingen. Met opleidingslocaties in Roermond (hoofdkantoor), Helmond en Cuijk bieden we opleidingen dichtbij onze leerlingen en bedrijven aan.

Met opleidingslocaties in Roermond (hoofdkantoor), Helmond en Cuijk bieden we opleidingen dichtbij onze leerlingen en bedrijven aan.

Door een intensieve samenwerking met meer dan 200 regionale bedrijven uit de technische installatiebranche en de ROC’s in de regio (o.a. Gilde Opleidingen, ROC Summa, ROC Nijmegen, Vista College) weten wij goed wat er gevraagd wordt van onze leerlingen. Daarmee kunnen wij met onze praktijklessen en leerlingbegeleiding tot een maximaal resultaat komen.

CIVIL
In onze opleidingslocatie in Roermond werken wij intensief samen met ROC Gilde Opleidingen. Alle opleidingen installatie- en elektrotechniek maar ook koude – en klimaatsystemen worden op deze locatie aangeboden. CIVIL is het enige instituut in Nederland dat de bedrijfsprocessen ontwikkelen, realiseren en beheren met haar opleidingen verbindt. In CIVIL werken onderwijs en bedrijfsleven nauw met elkaar samen.

Voor een virtuele tour door het CIVIL klik op de foto.

Ook hebben we een breed cursusaanbod. Onze afdeling van Contract Onderwijs kan er alles over vertellen!

Wil je meer van ons weten of zien? Kijk dan in onze agenda met voorlichtingsactiviteiten of neem contact met ons op: 0475 34 67 67 of infoiwzo@iwnl.nl

Omdat opleiden werkt!

Persoonlijk in alle regio’s


InstallatieWerk bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Dichtbij voor jonge technische talenten, dichtbij de technische installatiebedrijven en dichtbij wat er in een regio speelt. We geloven in een persoonlijke, betrokken aanpak en we kijken proactief naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de omgeving.

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development