rotterdam IW

Rotterdam

Gevel IWZH_Dordrecht

Dordrecht

ROC_Leiden_bij_Lammenschans-scaled

Leiden

IW Rijswijk

Rijswijk

IW Zuid-Holland is hèt opleidingsbedrijf in de regio voor de  installatiebranche en voorziet in de behoefte van gekwalificeerd personeel met het vakmanschap voor de technische installatiebranche. Met opleidingslocaties in Rijswijk, Rotterdam, Dordrecht, en Leiden bieden we opleidingen dichtbij onze IW’ers en bedrijven aan.

IW Zuid-Holland heeft vier opleidingslocaties die gezamenlijk een regionale dekking hebben.
Hierdoor zijn we altijd dichtbij de klant, dichtbij voor jonge technische talenten, dichtbij de technische installatiebedrijven en dichtbij wat er in een regio speelt. We geloven in een persoonlijke, betrokken aanpak en we kijken proactief naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de omgeving.

Kortom al onze locaties zijn regionale kenniscentra voor iedereen die langs wil komen. We zijn een actieve partner als het gaat om de toekomst van de techniek in Nederland. We spelen daar ook heel flexibel op in met trainingen in nieuwe technieken en ondersteuning bij loopbaanontwikkelingen.

Ook hebben we een breed cursusaanbod. Onze afdeling van Contract Onderwijs kan er alles over vertellen!

Wil je meer van ons weten of zien? Kijk dan in onze agenda met voorlichtingsactiviteiten of neem contact met ons op: 070 36 54 727 of infoiwzh@iwnl.nl

Omdat opleiden werkt!

Werken bij IW


Waarom werken bij IW?

Goeie vraag, met nog betere antwoorden! Je komt namelijk te werken in een uitdagende branche waar je veel vrijheid krijgt om zelf je werk in te delen. Met een goede balans tussen werk en privé.  Je hebt 38 vakantiedagen en altijd de mogelijkheid om parttime te werken! En last but no least, je gaat werken in een informele werksfeer! Wanneer zien we jou? 

Persoonlijk in alle regio’s


InstallatieWerk bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Dichtbij voor jonge technische talenten, dichtbij de technische installatiebedrijven en dichtbij wat er in een regio speelt. We geloven in een persoonlijke, betrokken aanpak en we kijken proactief naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de omgeving.

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development