IW Zuid-Holland is hèt opleidingsbedrijf in de regio voor installatie-, elektrotechnische- en koeltechnische opleidingen. Met opleidingslocaties in Rijswijk (hoofdkantoor), Rotterdam, Dordrecht, Leiden, Gouda, en Hardinxveld-Giessendam bieden we opleidingen dichtbij onze leerlingen en bedrijven aan.

IW Zuid-Holland heeft vijf opleidingslocaties die gezamenlijk een regionale dekking hebben.
Hierdoor zijn we altijd dichtbij de klant, dichtbij voor jonge technische talenten, dichtbij de technische installatiebedrijven en dichtbij wat er in een regio speelt. We geloven in een persoonlijke, betrokken aanpak en we kijken proactief naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de omgeving.

Kortom al onze locaties zijn regionale kenniscentra voor iedereen die langs wil komen. We zijn een actieve partner als het gaat om de toekomst van de techniek in Nederland. We spelen daar ook heel flexibel op in met trainingen in nieuwe technieken en ondersteuning bij loopbaanontwikkelingen.

Ook hebben we een breed cursusaanbod. Onze afdeling van Contract Onderwijs kan er alles over vertellen!

Wil je meer van ons weten of zien? Kijk dan in onze agenda met voorlichtingsactiviteiten of neem contact met ons op: 070 36 54 727 of infoiwzh@iwnl.nl

Omdat opleiden werkt!

Persoonlijk in alle regio’s


InstallatieWerk bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Dichtbij voor jonge technische talenten, dichtbij de technische installatiebedrijven en dichtbij wat er in een regio speelt. We geloven in een persoonlijke, betrokken aanpak en we kijken proactief naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de omgeving.

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development