Your future? Your WorkForce! Wij zoeken Consulent WorkForce (m/v) fulltime

18 april 2019  |  Noord, Oost & Flevoland, Werken bij IW

Spreekt dit werk jou aan?
Wij geloven dat de techniek het heden en de toekomst is.  Het is niet direct zichtbaar, maar techniek is overal en dit zal in de toekomst meer worden. De aanstaande energietransitie en voortdurende innovatieve ontwikkelingen zorgen ervoor dat iedereen afhankelijk is van technisch vakmanschap en technische bedrijven. Wij zijn IW Nederland en wij zorgen dat Nederland klaar is voor de techniek van morgen. Ben jij een commerciële duizendpoot met een talent om relaties met zowel werkgevers als kandidaten op te bouwen? Ben jij daarnaast ook creatief en zelfstandig? Solliciteer dan bij IW WorkForce!

Wat ga je doen voor de regio IW NOF?

  • Je krijgt een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Geen dag is hetzelfde;
  • Je maakt werkgevers, zowel bestaande participanten van IW als nieuwe bedrijven, enthousiast over WorkForce;
  • Je werft, selecteert, bemiddelt, en begeleidt kandidaten die in de installatie- of elektrotechniek (willen) werken. Hierbij maak je gebruik van diverse werving en selectiekanalen waarbij jouw creativiteit een belangrijke rol speelt;
  • Je kent de weg van verschillende subsidiestromen van het UWV, gemeenten of andere instanties;
  • Je plant en organiseert samen met je collega’s op onze praktijklocaties, indien nodig, assesments in of bij/omscholing voor nieuwe en bestaande medewerkers van WorkForce. Je zorgt tevens voor een goede evaluatie en terugkoppeling naar de medewerker en het bedrijf waar de medewerker is gedetacheerd.

Voldoe jij aan deze eisen?
Heb jij MBO of HBO werk-denkniveau, en heb je affiniteit met techniek? Ben je commercieel en communicatief ingesteld en je houd van netwerken? Je bent creatief en zelfstandig, een echte pionier en je gaat geen uitdaging uit de weg?

… dan is dit ons aanbod!
Een uitdagende, verantwoordelijke en veelzijdige functie met veel (externe) contacten.  Je werkt zelfstandig en er is altijd veel ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. We bieden jou aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto en een uitstekend salaris. En niet geheel onbelangrijk: een leuk team met enthousiaste collega’s.

Interesse in deze uitdaging?
Mail dan jouw motivatiebrief en CV t.a.v. Wendy Meijne, w.meijne@iwnl.nl (HRM Medewerker). De sluitingsdatum voor deze vacature is 13 mei 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
webdesign development