Voorwoord

24 september 2018  |  Noord, Oost & Flevoland

Inmiddels zijn we volop actief om ook het laatste deel van 2018 tot een succes te maken. Voor de komende maanden werkt IW Noord, Oost & Flevoland vanuit een druk en veelzijdig activiteitenprogramma. Dit programma is een rechtstreeks uitvloeisel van ons Strategisch Plan 2018 – 2020. Hiermee heb ik de kern te pakken van het DNA van IWNOF: onze strategie zetten we met ons gemotiveerde en vakkundige team dagelijks om in actie. Van plan tot praktijk. Van advies tot actie. We zijn aanpakkers, zoals dat ook geldt voor de installatietechnische bedrijven voor wie wij dit mooie werk mogen doen.

Stevige en solide inzet
De onderwerpen in deze gloednieuwe editie van onze nieuwsbrief zijn het tastbare bewijs van onze stevige inzet om meer jongeren voor de installatietechniek te werven, hen gericht op te leiden én vervolgens naadloos te begeleiden naar het werkveld van de aan IWNOF deelnemende installatiebedrijven. Een stevige en solide inzet die direct is terug te voeren op de voornemens uit ons Strategisch Plan 2018 – 2020.

Meer medewerkers, meer resultaat
Hoe mooi onze plannen ook zijn; uiteindelijk moeten onze medewerkers onze strategie in praktijk brengen. Dus hebben we opnieuw geïnvesteerd in de versterking van ons team. In deze nieuwsbrief leest u bijvoorbeeld interviews met twee nieuwe installateurs die vanuit IWNOF gemotiveerd zijn gaan lesgeven. We zijn heel blij met hun komst. Intern is ons bedrijfsbureau in Apeldoorn versterkt met Yasemin Gökmen. Zij is onze nieuwe specialist op het gebied van marketing en communicatie. Ons mooie werk zal zij helpen nog verder op de kaart te zetten, met ook veel aandacht voor communicatie specifiek via social media. Hiermee bereiken we nog beter de jongeren die we graag vinden én aan ons binden.

Primeur: Warmtepompcentrum Groningen
Heel actueel is het artikel over de opening van het Warmtepompcentrum Groningen. IWNOF is hierin een actieve partner. Het concrete bewijs dat we duurzame techniek niet alleen omarmen maar educatief daadwerkelijk supporten.

Focus op leerlingen
Ons leerlingenaantal over 2018 lijkt zich redelijk goed te stabiliseren op het niveau van 2017. Een stevige basis om in 2019 vanuit verder te groeien. Over leerlingen gesproken: leerlingen van IWNOF die een nieuwe leerling aanbrengen maken kans op maar liefst 250 euro aanmeldpremie. Ik zou zeggen: spread the word!

EuroSkills:
Opleidingsbedrijf IW heeft maar liefst twee leerlingen (én kampioenen!) die ons vertegenwoordigen tijdens de EuroSkills in Budapest van 26 tot en met 28 september: Julian van Lohuizen en Jasper Olthuis. Zij maken trots deel uit van Team NL. Wil je niks missen van de EuroSkills? Wij gaan elke dag live op Facebook! Klik hier om ons te volgen

Namens het team van IWNOF wens ik u veel leesplezier. Inspireert een artikel u tot een vraag of verzoek? Laat het ons weten! Wij staan voor u klaar.

Erik Nijhof
Directeur IW Noord, Oost & Flevoland

 

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek