Voor uw leerling ligt 200 euro bonus klaar….

25 maart 2020  |  Algemeen, Noord, Oost & Flevoland

Met elk leerling die kiest voor installatietechniek zijn we superblij. De vraag vanuit installatietechnische bedrijven naar jonge IW’ers is heel groot. Heeft u een leerling-medewerker van IW aan de slag? En brengt deze IW’er met succes een nieuwe leerling aan? Dan ligt er voor uw IW’er een bonus van 200 euro klaar. Wilt u dit buitenkansje vandaag nog aan uw IW’ers doorgeven? Dank u!

Spelregels Om voor die 200 euro bonus in aanmerking te komen, hanteren we voor uw IW’ers enkele praktische spelregels.

1. Laat de nieuwe IW’er zich aanmelden via www.iwnederland.nl.
2. Vraag uw aanbrengende IW’ers een e-mail naar de leerlingbegeleider te sturen met daarin zijn of haar naam en telefoonnummer én de naam van de nieuwe leerling-medewerker.

Doorstaat de nieuwe leerling-medewerker de proeftijd? Dan ontvangt de aanbrengende leerling 200 euro netto.

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development

Inschrijven voor een MBO opleiding bij IW

Ondanks alle maatregelen vanuit de overheid, is het gewoon mogelijk om je aan te melden voor een BBL opleiding bij IW. Zodra je aangemeld bent, wordt er contact met je opgenomen over de vervolg stappen.

AANMELDEN

Toch nog vragen?

Dat begrijpen wij heel goed! We helpen je graag verder. Verdeeld over heel Nederland hebben we IW collega’s werken die je precies kunnen vertellen hoe het eraan toe gaat in jouw regio. Ook in deze periode zijn we zowel per telefoon als online goed bereikbaar; bekijk de contact gegevens en bel of mail ons je vraag.

AL JE VRAGEN