Voor onze locaties Didam/Nijmegen zijn wij op zoek naar een fulltime Instructeur Elektrotechniek (m/v)

29 maart 2019  |  Achterhoek-Rivierenland, Werken bij IW

IW Nederland is de grootste praktijkopleider op het gebied van opleiden in de Elektro- en Installatietechniek. We hebben ruim 20 jaar ervaring met het werven en op maat opleiden van vakmensen voor de technische installatiebranche. IW begeleidt jaarlijks zo’n 2.800 jonge, ambitieuze talenten die als monteur elektrotechniek of installatietechniek willen starten.

Inhoud van deze functie

De instructeur verzorgt de dagelijkse praktijkinstructies van de opleiding Elektrotechniek en heeft een belangrijke rol in de algehele begeleiding van de leerling-medewerkers.

Je verzorgt de praktijkinstructie voor circa 10 tot 15 leerlingen per dag van verschillende (mbo-)niveaus. Hierbij straal je het motto ‘een leven lang ontwikkelen’ uit. Aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan stuur je aan op het doorlopen van de verschillende modules van de opleiding. Je instrueert, stuurt bij, coacht en zorgt ervoor dat de leerling-medewerker de opleiding binnen de afgesproken duur afrondt. Je levert een belangrijke bijdrage aan het ontwikkelen van lesmateriaal en hebt contacten met het mbo en vmbo.

Profiel

  • Een afgeronde opleiding Elektrotechniek op mbo-niveau 4;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in de branche;
  • Bij voorkeur een afgeronde opleiding erkend praktijkopleider en/of de bereidheid om de opleiding onderwijsassistent of onderwijsinstructeur te volgen;
  • In bezit van het rijbewijs B;
  • Beschikt over coachende leidinggevende vaardigheden in relatie tot jong volwassenen met zeer afwisselende sociale achtergronden en milieus;
  • Representatief met goede overtuigende communicatieve vaardigheden.

Ons aanbod

Ben je gedreven, heb je hart voor het opleiden van jongeren en heb je hart voor de techniek, dan zien wij jouw sollicitatie met enthousiasme tegemoet. IW Achterhoek Rivierenland biedt jou een zelfstandige baan binnen een klein team waarbij je jouw passie voor opleiden en techniek kunt combineren. Wij bieden zeer goede arbeidsvoorwaarden. Het salaris zal in overeenstemming zijn met jouw opleiding(en) en werkervaring.

Interesse?

Mail je motivatie met cv voor 30 april aanstaande naar Michael Groot Nuelend, m.grootnuelend@iwnl.nl
Ook voor vragen kun je per mail contact opnemen met Michael Groot Nuelend.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
webdesign development