Vloggen voor InstallatieWerk

30 juni 2017  |  Noord-Holland, Regionaal

We willen graag aan iedereen laten zien wat je meemaakt als leerling bij InstallatieWerk. Wat voor projecten doe je? Wat leer je? Hoe zijn de open dagen bij InstallatieWerk? Niemand weet dit beter dan jullie, onze leerlingen.

Sommige leerlingen zijn al als ambassadeur actief. Zij staan op open dagen, beroepskeuzemarkten en studiebeurzen. Daar vertellen zij over InstallatieWerk.

Social ambassadeurs

Niet iedereen gaat naar die beurzen. Sommige leerlingen kijken liever op Instagram, Snapchat of Youtube als ze iets willen weten. Wij willen ons verhaal ook op deze manier vertellen. Daarom zoeken we social ambassadeurs! Lijkt het jou leuk om regelmatig een vlog te maken over InstallatieWerk? Meld je dan aan als social ambassadeur! We zoeken mensen die het leuk vinden om op een positieve manier te vertellen wat leren en werken bij InstallatieWerk inhoudt. Heb je al een eigen vlog en wil je die graag inzetten? Super!

Heb je nog nooit gevlogd maar lijkt het je wel leuk: ook goed!

Wat krijg je van ons?

Ambassadeur ben je niet voor niets. Ook niet op social. We helpen je bij het vloggen, geven je een cursus en denken met je mee. Ook ontvang je een vergoeding als ambassa­deur van InstallatieWerk. Leuk toch?

Meld je aan en ontvang als social ambassadeur:

  • Workshop professioneel vloggen door videoproductiebedrijf BAM! Next. Na de workshop ontvang je het BAM! Next certificaat ‘professioneel vloggen’.
  • Een vergoeding van € 50 per vlog, met een maximum van € 100 per maand.
  • Professionele begeleiding in het bedenken van onderwerpen en een script voor jouw vlogs.

Wat verwachten we van je?

We verwachten elke maand 1 vlog van je over Installatie­Werk. Het onderwerp stem je met ons af en we helpen je met het uitwerken van jouw idee. In overleg met ons monteer je de vlog zelf, of wij monteren het voor je. Elke maand kiezen we twee onderwerpen om professioneel te laten monteren door BAM! Next. Kiezen we jouw onderwerp om professioneel te laten monteren? Dan ontvang je die maand een extra vergoeding van € 25!

Wat doen we met de vlogs?

We willen de vlogs op ons eigen Youtube-kanaal plaatsen. Daarnaast kun je jouw vlogs ook op je eigen kanaal plaatsen, als je dat hebt. Soms krijgen we ook vragen van andere vloggers of media of we leuk videomateriaal hebben. Daarvoor kunnen we jouw vlogs ook gebruiken. Natuurlijk laten we je dit dan wel weten!

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development