Veel kansen bij IW Zuid-Oost

13 maart 2019  |  Zuid-Oost

De wereld om ons heen verandert, iedereen spreekt over verduurzaming om onze aarde goed over te dragen aan nieuwe generaties.

Die energietransitie heeft een enorm effect op onze branche, de installatie- en elektrotechniek. Nieuwe technieken worden ontwikkeld en ingevoerd en dat betekent dat vele installaties de komende jaren omgebouwd moeten worden om, als Nederland, aan de klimaatdoelstellingen te voldoen. Voor ons betekent het niet alleen dat het enorm veel werk oplevert maar ook dat er vele vernieuwingen gaan plaatsvinden en dat laatste maakt onze branche geweldig interessant.

Bij IW Zuid-Oost delen we onze branche op in drie gebieden, ontwerpen, realiseren en beheren. Voor die drie gebieden zoeken we zowel mensen die een HAVO/VWO achtergrond hebben als mensen met potentie vanuit het VMBO.

Kortom: zoek je nog een leuke opleiding met een glansrijke toekomst, overweeg je een carrièreswitch, vul dan het formulier in via deze link of bel met 0475-346767 en vraag naar de afdeling leerlingbegeleiding.

IW Zuid-Oost is te vinden aan de Kerkeveldlaan 4 in Roermond in het CIVIL gebouw.

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development