Van Vredenburch college bij IWZH

9 juni 2016  |  Regionaal, Zuid-Holland

Leerlingen Van Vredenburch college volgen lessen bij InstallatieWerk Zuid Holland

Het Van Vredenburch College te Rijswijk ondergaat een grote verbouwing. Er wordt een techniek plein gerealiseerd waar het onderwijs programma PIE Produceren, Installeren en Energie gevolgd kan worden. Het elektrotechnieklokaal moet hiervoor ontmanteld en verplaatst worden. Hierdoor moest het Van Vredenburch College op zoek naar een andere locatie om de lessen Elektrotechniek te geven.
Het Van Vredenburch College heeft contact opgenomen met InstallatieWerk Zuid Holland om onderdak te bieden aan 30 leerlingen. InstallatieWerk stond hier welwillend tegenover waardoor de leerlingen en docenten nu twee dagen per week gebruik maken van de uitgebreide praktijkruimte bij InstallatieWerk Zuid Holland. De uitgebreide praktijkruimte van InstallatieWerk Zuid Holland bied voldoende mogelijkheden voor de leerlingen om de lessen te continueren. Daarnaast raken de leerlingen direct bekend en vertrouwd met InstallatieWerk Zuid Holland.

Roba Zaanstad B.V.

De leerlingen dienden zelf zorg te dragen voor werkschoenen tijdens het volgen van de praktijklessen in de praktijkruimte van InstallatieWerk Zuid Holland. Omdat het op school niet gebruikelijk is om werkschoenen te dragen, kwamen de leerlingen bijna allemaal zonder werkschoenen naar de praktijkruimte van InstallatieWerk Zuid Holland te Rijswijk. Gelukkig was daar Roba Zaanstad B.V. Roba Zaanstad B.V. is een groothandel en specialist in bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Zij leveren al geruime tijd naar volle tevredenheid de werkkleding en werkschoenen voor de leerling medewerkers van InstallatieWerk Zuid Holland.

Dankzij financiële tegemoetkoming van  Roba Zaanstad, het Van Vredenburch College alsmede InstallatieWerk Zuid Holland, hebben alle 30 leerlingen nu goede werkschoenen aan hun voeten en is daarmee de veiligheid voor een groot deel gewaarborgd.

De leerlingen van het Van Vredenburch College blijven tot aan de zomervakantie de lessen volgen in de praktijkruimte bij InstallatieWerk Zuid Holland. De eerste weken zijn aan beide kanten zeer positief bevallen.

 

Roba Zaanstad B.V.: www.robazaanstad.nl

Van Vredenburch College:www.vanvredenburchcollege.nl

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development