Vacature Opleidingsadviseur (0,5 fte)

17 februari 2020  |  Achterhoek-Rivierenland, Werken bij IW

Kun jij mensen enthousiasmeren? En ben jij degene die altijd gevraagd wordt om advies te geven omdat jouw adviezen altijd worden gewaardeerd?
Dan hebben wij een leuke vacature voor jou!

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een

Opleidingsadviseur (0,5 fte)

Wat verwachten wij van je?
Als opleidingsadviseur adviseer je de technische installatiebedrijven in onze regio over de om – en bijscholing van hun werknemers. Je inventariseert de opleidingsbehoefte en geeft vervolgens een passend opleidingsadvies. Daarnaast ga je aan de slag met de werving van toekomstig leerlingmonteurs. Op de middelbare scholen in onze regio geef je voorlichting over de opleidingen en loopbanen in de elektro- en installatietechniek. Je weet daarmee jongeren te enthousiasmeren om te kiezen voor een opleiding via IW.
Je zorgt ervoor dat alle opleidingsactiviteiten gecoördineerd worden, naar zowel onze afdeling administratie als onze opleidingslocaties.

Profiel:
Als opleidingsadviseur:

  • Heb je veel plezier in het leggen van contact met bedrijven, scholen en leerlingen;
  • Ben je sociaal;
  • Heb je affiniteit met de branche en bij voorkeur kennis van elektro- en/of installatietechniek;
  • Beschik je over goede communicatieve vaardigheden om jongeren te enthousiasmeren en te communiceren met het bedrijfsleven;
  • Ben je secuur en heb je goede administratieve vaardigheden;
  • Heb je HBO werk- en denkniveau;
  • Kun je goed luisteren en door het stellen van goede vragen behoeftes bij bedrijven, scholen en leerlingen in kaart brengen.

Ons aanbod:
Een veelzijdige functie met veel contacten, onder andere op het gebied van onderwijs, (technisch) bedrijfsleven en natuurlijk jouw IW-collega’s.
We bieden je een goed salaris met daarbij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Als opleidingsbedrijf hechten wij veel waarde aan (persoonlijke) ontwikkeling van onze medewerkers. Het betreft een ambulante functie met Didam als standplaats. Daarnaast is het mogelijk om vanuit onze opleidingslocatie in Nijmegen de bedrijven en scholen te bezoeken.

Interesse?
Je mag jouw motivatiebrief en CV voor 15 maart a.s. naar Rinske Groot Nibbelink sturen: r.grootnibbelink@iwnl.nl
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Dennis van Huët via telefoonnummer 06-13275768.

IW Achterhoek Rivierenland, Bieslook 24, 6942 SG  DIDAM
Tel.nr. 0316 – 227410 www.iwnederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
webdesign development

Inschrijven voor een MBO opleiding bij IW

Ondanks alle maatregelen vanuit de overheid, is het gewoon mogelijk om je aan te melden voor een BBL opleiding bij IW. Zodra je aangemeld bent, wordt er contact met je opgenomen over de vervolg stappen.

AANMELDEN

Toch nog vragen?

Dat begrijpen wij heel goed! We helpen je graag verder. Verdeeld over heel Nederland hebben we IW collega’s werken die je precies kunnen vertellen hoe het eraan toe gaat in jouw regio. Ook in deze periode zijn we zowel per telefoon als online goed bereikbaar; bekijk de contact gegevens en bel of mail ons je vraag.

AL JE VRAGEN