Vacature Instructeur Elektrotechniek regio Hoofddorp

26 juni 2020  |  Algemeen, Noord-Holland, Werken bij IW

Op dit moment zijn wij voor de regio Hoofddorp op zoek naar een enthousiaste Instructeur Elektrotechniek (M/V) voor 32 tot 38 uur per week.

Wat ga je doen

De instructeur zorgt voor de kennisoverdracht van de praktische vaardigheden voor de opleiding Elektrotechniek en heeft een belangrijke rol in de algehele begeleiding van de leerling-medewerkers. De instructeur kan zijn reeds eerder opgedane praktische kennis overbrengen op de leerling-medewerkers.

De instructeur verzorgt de praktijkinstructie voor circa 10 tot 15 leerlingen per dag van verschillende mboniveaus. Hierbij straal je het motto van ‘een leven lang leren’ uit.

Aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan stuur je aan op het doorlopen van de verschillende modules van de opleiding. Je instrueert, stuurt bij, coacht en zorgt ervoor dat de leerling-medewerker de opleiding binnen de afgesproken duur afrondt. Ook bezoek je de werkplek van leerling-medewerker. Daarnaast ondersteun je de organisatie voor promotiedoeleinden op scholen en evenementen. En, last but nog least lever je een belangrijke bijdrage aan het aangeboden lesmateriaal.

Jouw profiel

• een afgeronde opleiding Elektrotechniek op mbo-niveau 4;
• minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
• bij voorkeur een afgeronde opleiding erkend praktijkopleider en/of de bereidheid om de Hybride vakopleiding te volgen;
• in bezit van het rijbewijs B en auto;
• de beschikking over coachende leidinggevende vaardigheden in relatie tot jong volwassenen met zeer afwisselende sociale achtergronden en milieus;
• didactisch en pedagogisch onderlegd;
• representatief met goede overtuigende communicatieve vaardigheden.

Ben je een ervaren leidinggevend (of service) monteur Elektrotechniek en vind je het leuk om kennis over te dragen? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Ons aanbod

IW Noord-Holland biedt jou een zelfstandige baan binnen een klein team waarbij je jouw passie voor opleiden en techniek kunt combineren. Wij bieden zeer goede arbeidsvoorwaarden. Het salaris zal in overeenstemming zijn met jouw opleiding(en) en werkervaring.

Kom bij ons werken!

Klinkt dit als iets voor jou? Mail je motivatie ?n CV v00r 20 juli 2020 naar Esther Intema (HR-manager), e.intema@iwnl.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Coen Vredeveldt (district manager) via 06 30 88 99 34

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development