Vacature Instructeur Elektrotechniek (M/V) regio Noord, Oost en Flevoland

16 juli 2020  |  Noord, Oost & Flevoland, Werken bij IW

Op dit moment zijn wij voor onze regio Noord, Oost en Flevoland op zoek naar een enthousiaste Instructeur Elektrotechniek (M/V). Parttime, 0,4 Fte.

Wat ga je doen?

Als instructeur heb je één doel! Jongeren opleiden in het vak­gebied Elektrotechniek. Je werkt in deze functie nauw samen met docenten van verschillende onderwijs­instellingen waar onze IW’ers het theoriegedeelte volgen. De instructeur zorgt voor kennisoverdracht van de praktische vaardigheden voor de opleiding Elektrotechniek en heeft een belangrijke rol in de algehele begeleiding van de IW’ers. De instructeur kan zijn reeds eerder opgedane praktische kennis overbrengen op de IW’er. De instructeur verzorgt de praktijkinstructie voor circa 10 tot 15 leerlingen per dag van verschillende mbo-niveaus. Hierbij straal je het motto van ‘een leven lang leren’ uit. Aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan stuur je aan op het doorlopen van de verschillende modules van de opleiding. Je instrueert, stuurt bij, coacht en zorgt ervoor dat de IW’er de opleiding binnen de afgesproken duur afrondt. Daarnaast ondersteun je de organisatie voor promotiedoeleinden op scholen en evenementen. En, last but not least, lever je een belangrijke bijdrage aan het aan­geboden lesmateriaal.

Jouw profiel

• een afgeronde opleiding Elektrotechniek op mbo-niveau 4 met ruime praktijkervaring;

• bij voorkeur een afgeronde opleiding erkend praktij­k­opleider en/of de bereidheid om de Hybride vakopleiding te volgen;

• in bezit van het rijbewijs B en auto;

• de beschikking over coachende leidinggevende vaardig­heden in relatie tot jong volwassenen met zeer afwisselende sociale achtergronden en milieus;

• didactisch en pedagogisch onderlegd;

• representatief met goede overtuigende communicatieve vaardigheden.

Ben je een ervaren monteur Elektrotechniek en vind je het leuk om kennis over te dragen? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Ons aanbod

IW Noord, Oost en Flevoland (IWNOF) biedt jou een zelf­standige baan binnen een klein team waarbij je jouw passie voor opleiden en techniek kunt combineren. Wij bieden zeer goede arbeidsvoorwaarden. Het salaris zal in overeenstemming zijn met jouw opleiding(en) en werk­ervaring. Je bent werkzaam op verschillende praktijk­locaties binnen onze regio, namelijk Almere, Groningen en Hengelo.

Kom bij ons werken!

Klinkt dit als iets voor jou? Mail je motivatie én CV voor 24 augustus naar Wendy Meijne, HRM medewerker: w.meijne@iwnl.nl. In verband met de bedrijfssluiting tijdens de zomervakantie zijn wij niet bereikbaar van 27 juli tot en met 7 augustus 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature als PDF? Klik hier.

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development

Inschrijven voor een MBO opleiding bij IW

Ondanks alle maatregelen vanuit de overheid, is het gewoon mogelijk om je aan te melden voor een BBL opleiding bij IW. Zodra je aangemeld bent, wordt er contact met je opgenomen over de vervolg stappen.

AANMELDEN

Toch nog vragen?

Dat begrijpen wij heel goed! We helpen je graag verder. Verdeeld over heel Nederland hebben we IW collega’s werken die je precies kunnen vertellen hoe het eraan toe gaat in jouw regio. Ook in deze periode zijn we zowel per telefoon als online goed bereikbaar; bekijk de contact gegevens en bel of mail ons je vraag.

AL JE VRAGEN