Vacature Districtmanager Oost-Brabant

5 februari 2020  |  Brabant-Zeeland, Werken bij IW

Het is niet direct zichtbaar, maar techniek is overal en dit zal in de toekomst meer worden. De aanstaande energietransitie en voortdurende innovatieve ontwikkelingen zorgen ervoor dat iedereen afhankelijk is van technisch vakmanschap en technische bedrijven. Wij zijn IW, hét opleidingsbedrijf in de regio voor de installatie- en elektrotechniek. Onze focus ligt op het opleiden van jongeren, de om- en bijscholing van werknemers van bedrijven (via IW Contractonderwijs) én een flexibele arbeidspool van zij-instromers (via IW WorkForce). Wij bieden opleidingen en cursussen op het gebied van elektro-, installatie- en koudetechniek en werken vanuit maatwerk. In de regio Brabant-Zeeland vindt het opleiden plaats op onze praktijklocaties Goes, Bergen op Zoom, Breda, Tilburg, Den Bosch, Veldhoven en Veghel.

Techniek heeft de toekomst en bij IW zorgen wij ervoor dat iedereen klaar is voor de techniek van morgen. Are you ready to manage? Dan is misschien een veelzijdige baan als Districtmanager bij IW Brabant-Zeeland echt iets voor jou! Als Districtmanager ben je verantwoordelijk voor het resultaat van de opleidingslocaties Den Bosch, Veldhoven, Veghel en Tilburg.

Omdat Opleiden werkt, omdat samenwerken werkt!

  • Je bent verantwoordelijk voor zowel het strategisch meerjarenplan als het operationeel jaarplan, op het gebied van opleiden en detacheren. Daarnaast initieer je nieuwe ideeën om de instroom van BBL leerlingen te bevorderen.
  • Je brengt de marktontwikkelingen in kaart en bent up to date om nieuwe technieken en onderwijsvormen met elkaar te integreren.
  • Je bent verantwoordelijk voor de operationele invoering van nieuwe initiatieven en houdt van een uitdaging.

Jouw technische specificaties!

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt affiniteit met de technische branche en beroepsonderwijs.
  • Je bent fulltime beschikbaar.
  • Je bent een coachende ondernemer.
  • Je weet jouw team en de relevante stakeholders te enthousiasmeren voor nieuwe technieken, onderwijsvormen en initiatieven.
  • Je bent goed in relatiemanagement en communicatief sterk.

Ons aanbod!
Een veelzijdige functie met veel contacten, onder andere op het gebied van onderwijs, (technisch) bedrijfsleven en natuurlijk jouw IW-collega’s. Je werkt zelfstandig en er is veel ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Wij hebben aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto, telefoon, laptop en een salaris dat in overeenstemming is met jouw vooropleiding en ervaring. Wij bieden je een fulltime tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband bij dé opleider in de technische installatiebranche. In de “IW-club” is er zeker ruimte voor nieuwe ideeën en mensen met passie, die van hun professionele toekomst een succes willen maken!

Waar wacht jij nog op? Solliciteren!
Neem contact op met Carry van Overveld (HR Manager) via 06 – 15 40 32 66 of stuur voor 25 februari 2020 je cv én motivatie aan c.vanoverveld@iwnl.nl.

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
webdesign development