Ben jij onze Instructeur Installatietechniek Tilburg?

1 april 2019  |  Brabant-Zeeland, Werken bij IW

IW is de grootste praktijkopleider op het gebied van opleiden in de elektro- en installatietechniek. We hebben ruim 20 jaar ervaring met het persoonlijk en op maat opleiden van ervaren vakmensen voor de technische installatiebranche. Wij begeleiden 2.800 jonge, ambitieuze talenten die als leerling-werknemer elektro- of installatietechniek willen starten. IW Nederland is verdeeld in zeven regio’s met meer dan 40 opleidingslocaties. IW Brabant-Zeeland (IWBZ) heeft 7 opleidingslocaties.

Voor IW Brabant-Zeeland regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Instructeur Installatietechniek (1fte)

Functieomschrijving:

Als instructeur heb je één doel! Jongeren opleiden in het vakgebied techniek. Je werkt in deze functie nauw samen met docenten van verschillende onderwijsinstellingen waar onze leerling-werknemers het theoriegedeelte volgen.

Profiel:

Wij zijn op zoek naar een medewerker die hart heeft voor het opleiden van jongeren en techniek. Dit blijkt uit de pedagogische en didactische wijze waarop je de jongeren traint in hun technische vaardigheden.

Je hebt een voortgezet vakdiploma op het gebied van insta­llatietechniek en ruime praktijkervaring. Jouw motivatiebrief vertelt ons hoe jij op de hoogte blijft van de nieuwste technieken en waar precies jouw interesses liggen in deze branche.

Ons motto is: ‘een leven lang leren’. Het ontwikkelen van vaardigheden door middel van opleidingen en trainingen vinden wij belangrijk. Wij verwachten van onze instructeur dat hij bereid is om een intern opleidingstraject te volgen voor PDG (Pedagogisch Didactisch Getuigschrift).

Samenvattend:

Ben je gedreven, heb je hart voor het opleiden van jongeren en heb je hart voor de techniek? Dan zien wij jouw sollicitatie met veel plezier tegemoet. Ons aanbod: IWBZ biedt jou een uitdagende baan waar je jouw passie voor opleiden en techniek kunt combineren. Wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris zal in overeen­stemming zijn met jouw vooropleiding en ervaring.

Interesse in de functie?

Neem dan contact op met Ronald van Weijenburg via 06 -18 65 32 27

Solliciteren?

Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar Carry van Overveld c.vanoverveld@iwnl.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet wenselijk.

 

 

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
webdesign development