Vacature aankomend Koeltechnisch monteurs (m/v) regio Noord-Holland

4 augustus 2020  |  Noord-Holland, Werken bij IW

Wij zijn voor de gehele regio Noord-Holland op zoek naar aankomend Koeltechnisch monteurs (M/V) voor 32 tot 38 uur per week.

Wat ga je doen?
Je gaat werken in een tak van techniek waarin innovaties elkaar in razend tempo opvolgen. Je zult merken dat de teamspirit in deze branche hoog is. En dat het veel voldoening geeft om samen een ingewikkelde klus te klaren. Je wordt opgeleid tot vakman; Je bent – samen met ervaren collega’s – verantwoordelijk voor het installeren van koel- en klimaatinstallaties. We trainen je om zelfstandig storingen te verhelpen en koeltechnische installaties op locatie te onderhouden. Het mooie is: die locaties zijn bij elke klus weer anders! De ene keer werk je bijvoorbeeld mee aan de inrichting van een supermarkt, de andere keer ga je op pad voor onderhoud aan installaties in een datacentrum. Je krijgt veel verantwoordelijkheid; de meeste installaties zijn complex en de opdrachtgevers kunnen niet even zonder! Installaties moeten werken, hoe dan ook. Samen met je team ga je deze uitdaging aan!

Hebben we je interesse gewekt? Kijk dan ook eens naar dit filmpje! En neem alvast virtueel een kijkje in onze opleidingslocatie! Klik hier.

Wie ben jij?
Gaat je hart sneller kloppen van nieuwe technieken? Maak jij de klus graag af? Wil jij elke dag iets nieuws leren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb jij affiniteit met techniek, maar heb je in het verleden een ander carrièrepad gekozen? Of is het toekomstperspectief van je huidige baan minder rooskleurig? Wil je een andere weg inslaan en jezelf verder ontwikkelen? En ben je bovendien in bezit van een rijbewijs B? Neem dan contact met ons op!

Wie zijn wij
Opleidingsbedrijf IW Noord-Holland is de grootste opleider voor de Installatie- en Elektrotechniek. Wij verzorgen voor 700 aangesloten bedrijven de instroom en opleiding van werknemers. Ons doel is om de technische branche van goed opgeleide vakkrachten te voorzien.

Wat bieden wij
• Een start salaris tussen de EUR 1.750,- en EUR 2.100,-
• Goede arbeidsvoorwaarden
• Een MBO opleiding Koeltechniek en Klimaatsystemen naast je werk
• Diploma’s en certificaten: denk hierbij aan VCA Basis, Basis Elektro- en Installatietechniek, Basis Koeltechniek en F-gassen.

Hoe verder?
• Je stuurt een berichtje naar: m.hamstra@iwnl.nl of 06 542 283 43

• Je voert een kennismakingsgesprek online of live

• Je loopt een dag mee bij een koeltechnisch bedrijf

• Je maakt kennis met de technische vaardigheden in ons koudetechniek centrum

• We stellen samen een opleidingsplan op en doen je een aanbieding

• Je gaat in dienst bij IW of direct bij de opdrachtgever

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Vacature als PDF? Klik hier.

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development