Niveau
4

Technisch leidinggevende: kom maar op met die verantwoordelijkheid!

Ben je technisch? Durf je ook leiding te geven? Loop je niet weg voor verantwoordelijkheid? Start dan een uitdagende carrière als technisch leidinggevende. Je geeft rechtstreeks leiding aan je collega’s in de installatietechniek. Je checkt welk werk er ligt, wie en wat beschikbaar is en ook: welk resultaat er met de klant is afgesproken. En natuurlijk altijd: 100% veilig.

Verantwoordelijk van plan tot praktijk

Als technisch leidinggevende heb je heel veel op je bord. Je plant werkzaamheden van mens tot materialen. Met de juiste kwaliteit. En ook nog eens op tijd. Tussen de drukke bedrijven door organiseer je onderhoud en reparatie van de gebruikte gereedschappen en middelen.

Leidinggeven is helemaal je ding…

Je stuurt mensen direct aan met heldere taken. Dit doe je duidelijk en gedisciplineerd. Ook geef jij je collega’s feedback. Natuurlijk blijf jij wel eindverantwoordelijk. Je communiceert makkelijk in heldere taal. Complexe problemen los jij zelfstandig op. Dus durf je beslissingen te nemen en neem je hier de verantwoording voor. Je bent sociaal vaardig in de omgang met klanten en leveranciers en je herkent commerciële kansen. Ook ben je een kanjer met je administratie en documentatie. In je opleiding leer je alles over gesprekscoaching, teambuilding en time management.

Veiligheid voorop

Wat je ook doet: in al je werk staat veiligheid op nummer één. Dus houd je heel goed rekening met veiligheidsvoorschriften en vergunningen. Bij mogelijk gevaarlijke situaties grijp je direct in.

Deze opleiding is beschikbaar in de volgende regio's:

Brabant-Zeeland
Noord-Holland

Vooropleiding:

MBO niveau 3

Duur opleiding

2 / 3 jaar

Voordelen voor jou:

Direct salaris
  Combineer studie
en werk
  Geen kosten
voor opleiding
  Volop mogelijkheden
om door te groeien
  Begeleiding bij
leerbedrijf
  Arbeids­contract tijdens
je opleiding
Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development