Niveau
4

Technicus service en onderhoud werktuigkundige installaties: professioneel op pad naar de meest uiteenlopende klanten

Na jouw opleiding kennen werktuigkundige installaties voor jou geen geheimen meer. Om precies te zijn: installaties voor warm water en voor warm tapwater. En ook klimaatbeheersing bij particulieren thuis of in de utiliteit. Als technicus service en onderhoud werktuigkundige installaties weet jij tot in detail hóe deze werken. En ook hóe jij die voor gebruikers continu in werking houdt.

Professioneel op pad

In je werk als technicus service en onderhoud werktuigkundige installaties zit je geen moment stil. Je werkgever is een installatiebedrijf. Die zendt je veel op pad. Vooral om problemen met grote apparaten en installaties te verhelpen. En vooral ook: om die voortaan te voorkomen. Van verwarming en watertoevoer tot en met ventilatie of gasaansluiting. Je werkt in allerlei soorten ruimtes, van klein tot groot en daar kom je elk soort werktuigkundige installatie tegen, van traditioneel tot supermodern.

Veilig én professioneel

Jij wilt maar één ding: kwalitatief topwerk afleveren. 100% in lijn met de eisen en wensen van de opdrachtgever/klant. Werken volgens de regels voor veiligheid, gezondheid en milieu zijn voor jou dé norm en niets minder. Als jij vertrekt laat je altijd een veilige situatie achter.

Oog voor belangen opdrachtgevers

Krijg je in je werk te maken met gebouwinstallaties? Dan vind jij de perfecte balans tussen de belangen van de opdrachtgevers en de kaders van wet- en regelgeving.

Je werkpakket is superbreed…

…zoals storingen oplossen en onderhoud plannen en uitvoeren. Plus monteurs aansturen. Je hebt er een pittige werkweek aan. Ook zorg je voor het inregelen, afstellen en programmeren van de besturing of aandrijving van installaties. Deze werktuigkundige installaties laat jij betrouwbaar werkend én veilig achter…fit for duty!

Deze opleiding is beschikbaar in de volgende regio's:

Achterhoek-Rivierenland
Brabant-Zeeland
Noord Oost & Flevoland
Noord-Holland
Zuid-Oost

Vooropleiding:

MBO niveau 3

Duur opleiding

2 / 3 jaar

Voordelen voor jou:

Direct salaris
  Combineer studie
en werk
  Geen kosten
voor opleiding
  Volop mogelijkheden
om door te groeien
  Begeleiding bij
leerbedrijf
  Arbeids­contract tijdens
je opleiding
Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development