Niveau
4

Technicus service en onderhoud elektrotechniek en instrumentatie: een veelzijdige en verantwoordelijke job

Jij hebt een wereldbaan! Want aan het eind van elke werkdag laat jij installaties betrouwbaar werkend en veilig achter. Jij bent verantwoordelijk voor de service aan elektrotechnische apparaten en machines. Dat doe je in dienst van een productie-, installatie- of servicebedrijf.

Jij focust op het onderhoud van het mechatronische, elektrische en/of meet- en regeltechnische deel van industriële apparatuur, installaties en systemen. Of, concreter: productiemachines, procesinstallaties, liftinstallaties en railvoertuigen. Jij regelt de besturing of aandrijving en stelt deze af. En als het nodig is, breng jij de verbeteringen aan. Lekker veelzijdig dus!

Geen werkdag gelijk

Als technicus kijk jij van geen enkele werkplek op. Jij komt overal. Bijvoorbeeld in woningen, woongebouwen, winkels, industrie, utiliteitsgebouwen en ziekenhuizen. Van kleine ruimtes tot groot: jij past je aan en vind je weg. En dat geldt ook voor de grootte, het gewicht en de ingewikkeldheid van de apparatuur. Want jij ziet uitdagingen en geen problemen. Soms bereid je je werkzaamheden voor in een werkplaats.

Sterk in storingen

Bij een storing kom je direct in actie. Je brein draait op volle toeren en je lost het probleem op. Bijvoorbeeld met reparaties en modificaties.

Iedereen kent jou, jij kent iedereen

Natuurlijk heb je tijdens je werk veel contact met collega’s, werknemers van andere bedrijven, opdrachtgevers en klanten. Dat maakt jouw job extra leuk en afwisselend!

Deze opleiding is beschikbaar in de volgende regio's:

Brabant-Zeeland
Noord-Holland

Vooropleiding:

MBO niveau 3

Duur opleiding

2 / 3 jaar

Voordelen voor jou:

Direct salaris
  Combineer studie
en werk
  Geen kosten
voor opleiding
  Volop mogelijkheden
om door te groeien
  Begeleiding bij
leerbedrijf
  Arbeids­contract tijdens
je opleiding
Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development