Niveau
4

Technicus elektrotechnische installaties woning en utiliteit: goed opgeleide en ervaren duizendpoot

Eén klein elektronisch defect in woningen, winkels, de zorg en meer vallen alle processen acuut uit. Wie dit tot zich door laat dringen, weet meteen hoeveel verantwoording jij draagt als technicus elektrotechnische installaties woning en utiliteit. Elke dag opnieuw!

Durf jij de verantwoording aan?

Als technicus elektrotechnische installaties woning en utiliteit ben jij een slimme duizendpoot. Je werkgever is een installatiebedrijf. Dagelijks krijg jij eenvoudige maar ook complexe elektrotechnische installaties en systemen op je bord. Je legt die aan en onderhoudt deze. Is een technische aanpassing vereist? Dan rust die op jouw professionele schouders.

Duizendpoot

Je focust op installaties en systemen. Vooral elektrotechnische installaties, gebouwbeheersystemen, datanetwerken en telecommunicatie-installaties. Met het grootste gemak vertaal je tekeningen naar werk. Een voorbeeld? Het bepalen van de meeste optimale route en positie van de bekabeling en bedrading bij complexe gebouwinstallaties. Prefabricage voer je uit in de werkplaats van het bedrijf waar je werkt.

Je komt echt overal

Je doet je werk op uiteenlopende locaties. Bijvoorbeeld woningen, woongebouwen en winkelbedrijven. Maar ook in industriële omgevingen en utiliteitsbouw. Onder utiliteit verstaan we scholen, kantoorgebouwen en ziekenhuizen. Je komt echt overal.

Je bent collegiaal en vangt signalen op

Tijdens je werk heb je te maken met collega’s en (eerste) monteurs. En ook met werknemers van andere bedrijven, opdrachtgevers en klanten. Dus ben je collegiaal en kun je goed luisteren.

Vooropleiding:

MBO niveau 3

Duur opleiding

2 / 3 jaar

Voordelen voor jou:

Direct salaris
  Combineer studie
en werk
  Geen kosten
voor opleiding
  Volop mogelijkheden
om door te groeien
  Begeleiding bij
leerbedrijf
  Arbeids­contract tijdens
je opleiding
Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development