Niveau
2

Monteur koude- en klimaatsystemen: loop jezelf warm

Overal kom je steeds meer koude- en koeltechniek en warmtepompsystemen tegen. In woningen, winkels, fabrieken, scholen, kantoorgebouwen en ziekenhuizen. Slimme systemen die onze economie, zorg en onderwijs draaiende houden. Dus hebben we ook slimme monteurs nodig! Durf jij de uitdaging van deze innovatieve systemen aan? Zoals aanleggen, onderhouden en repareren? Ook werk je aan kleinere systemen met de koudemiddelen water en glycol-water.

Jij bent de monteur die klanten graag weer terugzien…

Je bent in je hart technicus, maar je weet ook hoe mensen in elkaar zitten. Dus ben je altijd klantvriendelijk en luister je goed naar de wensen van klanten. Je doet je werk rustig en zonder ‘gedoe’ voor de klant. Als dingen even anders lopen, ga je niet met de hakken in het zand, maar ben je flexibel. Ook vind je voor problemen graag een oplossing.

Veiligheid voorop

Van jouw werk hangt heel veel af. Elke dag opnieuw. Want de risico’s zijn groot als jij de regels niet goed toepast. Zoals de strenge hygiëneregels als je met voedingsmiddelen werkt. Ook heb je altijd je blik gericht op veiligheid, gezondheid en milieu. Heb jij je job gedaan? Dan voldoet het systeem aan twee zaken: de (wettelijke) eisen én de wensen van de klant. Op naar de volgende klus!

Loop je ook warm voor mensen?

Soms werk je alleen, maar net zo goed met collega’s. Dat laatste vooral als het werk groot en complex is. Ook overleg je met werknemers van andere bedrijven, opdrachtgevers en klanten. Je moet dus ook warm lopen voor mensen!

 

Deze opleiding is beschikbaar in de volgende regio's:

Brabant-Zeeland
Noord Oost & Flevoland
Zuid-Holland

Vooropleiding:

MBO niveau 1, VMBO, overgangsbewijs 3-4 havo

Duur opleiding

2 jaar

Voordelen voor jou:

Direct salaris
  Combineer studie
en werk
  Geen kosten
voor opleiding
  Volop mogelijkheden
om door te groeien
  Begeleiding bij
leerbedrijf
  Arbeids­contract tijdens
je opleiding
Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development