Niveau
3

Eerste monteur laagspanningsdistributie: breng je loopbaan in een stroomversnelling!

Ben je een echte doener? Werk je graag met je handen en ben je handig? Blijf je koel onder tijdsdruk en werk je goed samen? Durf je ook leiding te geven? Dan ben jij een geboren eerste monteur laagspanningsdistributie.

Bestaande en nieuwe laagspanningsnetten zijn jouw vak. Je focus ligt bij het aansluiten van huisaansluitingen en het plaatsen en aansluiten van openbare verlichtingen. Kortom, je zorgt voor het comfort en de veiligheid van alle Nederlanders!

Verantwoordelijk werk, want werken met stroom kent risico’s…

…dus krijg je een stevige opleiding. Je leert hoe je het netwerk monteert, controleert, test én onderhoudt. Storingen? Die vind je snel en los je op. Ook leer je hoe jij je werk goed vastlegt. Je werkt goed alleen én samen met anderen. Veiligheid staat voor jou altijd voorop. De kwaliteit die jij elke dag levert? Daar sta je voor en daar ga je voor!

Neem jij het voortouw?

Je geeft leiding en begeleidt de monteurs. Daarnaast treed je op als ploegleider bij diverse werkzaamheden. Je bent namelijk verantwoordelijk voor de kwaliteit van je eigen werk, maar ook voor het werk van de ploeg. Durf jij het voortouw te nemen?

Check het nu zelf

Deze opleiding is beschikbaar in de volgende regio's:

Brabant-Zeeland
Noord-Holland

Vooropleiding:

MBO niveau 2, VMBO-k, overgangsbewijs 3-4 havo

Duur opleiding

2 á 3 jaar

Voordelen voor jou:

Direct salaris
  Combineer studie
en werk
  Geen kosten
voor opleiding
  Volop mogelijkheden
om door te groeien
  Begeleiding bij
leerbedrijf
  Arbeids­contract tijdens
je opleiding
Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development