Niveau
3

Eerste monteur elektrotechnische installaties woning en utiliteit: verantwoordelijk vakwerk

Ben jij straks eerste monteur elektrotechnische installaties woning en utiliteit? Dan heb je een grote verantwoordelijkheid. Mensen vertrouwen op jou om te kunnen werken en wonen.
Je focust elke werkdag op de aanleg of het onderhoud van elektrotechnische installaties. Zowel in woningen en kantoorgebouwen als in bedrijfsruimten.

Afwisseling, dáár houd je van

Een belangrijke eigenschap als eerste monteur? Je werkt prima zelfstandig. En hoe meer divers de projecten zijn, hoe beter. Door afwisseling kan jouw werkdag niet meer stuk. Dus zien blije klanten jou graag komen in kantoorgebouwen en bedrijfsruimten. En net zo goed bij particulieren in de nieuwbouw en/of renovatie. En ja, door al die verschillende mensen die je ontmoet, is het superbelangrijk dat je makkelijk communiceert. Vooral met klanten!

Collega’s helpen? Jouw tweede natuur

Als eerste monteur heb je vaak meer kennis en ervaring dan je collega’s. Dus help je ze graag als dat nodig is. Samenwerken zit je in het bloed. En lopen de zaken anders dan gepland? Dan stap je daar fris & flexibel op in.

Je doet het veilig of je doet het niet

Veiligheid staat bij jou voorop. Je doet je werk nauwkeurig en je levert kwaliteit. Dat maakt jou een goede eerste monteur!

Vooropleiding:

MBO niveau 2, VMBO-k, overgangsbewijs 3-4 havo

Duur opleiding

2 á 3 jaar

Onze kracht:

Direct salaris
  Combineer studie
en werk
  Geen kosten
voor opleiding
  Volop mogelijkheden
om door te groeien
  Begeleiding bij
leerbedrijf
  Arbeids­contract tijdens
je opleiding
Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development

Inschrijven voor een MBO opleiding bij IW

Ondanks alle maatregelen vanuit de overheid, is het gewoon mogelijk om je aan te melden voor een BBL opleiding bij IW. Zodra je aangemeld bent, wordt er contact met je opgenomen over de vervolg stappen.

AANMELDEN

Toch nog vragen?

Dat begrijpen wij heel goed! We helpen je graag verder. Verdeeld over heel Nederland hebben we IW collega’s werken die je precies kunnen vertellen hoe het eraan toe gaat in jouw regio. Ook in deze periode zijn we zowel per telefoon als online goed bereikbaar; bekijk de contact gegevens en bel of mail ons je vraag.

AL JE VRAGEN