Niveau
3

Eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen: als elk detail écht telt

Is de wereld van printplaten, besturingskasten, schakelpanelen en meetapparatuur helemaal jouw ding? Laat je dan opleiden tot eerste monteur elektronische industriële installaties en systemen. Met je diploma op zak ben je dé expert bij automatisering in fabrieken, verkeerslichten, verlichting in tunnels en treinen en meer. Nauwgezet werk waarbij elk detail telt. Werk waar je trots op kunt zijn.

Binnen én buiten aan de slag

Je werkt meestal bij een bedrijf dat printplaten, besturingskasten, schakelpanelen en meetapparatuur maakt. Je gaat aan de slag binnen het bedrijf zelf of op de nieuwbouw of verbouw van een bedrijf. Zelfstandig werk waarbij je jezelf aanstuurt. Check daarom nu bij jezelf of jij zo’n type bent! Ook kan het zijn dat collega’s om jouw begeleiding vragen, en dat vind je gaaf. Want je bent een mensenmens.

Geen dag gelijk

Je bent in dit werk een echte doener. Elke dag ga je uitvoerend en praktisch aan de slag. Jouw focus? De wereld van elektrotechniek en elektronica. Ook kan jouw werk andere uitdagende terreinen raken zoals ICT (hardware) en werktuigbouwkunde. Kortom, aan afwisseling geen gebrek!

Deze opleiding is beschikbaar in de volgende regio's:

Brabant-Zeeland
Midden
Noord Oost & Flevoland
Noord-Holland
Zuid-Holland

Vooropleiding:

MBO niveau 2, VMBO-k, overgangsbewijs 3-4 havo

Duur opleiding

2 á 3 jaar

Voordelen voor jou:

Direct salaris
  Combineer studie
en werk
  Geen kosten
voor opleiding
  Volop mogelijkheden
om door te groeien
  Begeleiding bij
leerbedrijf
  Arbeids­contract tijdens
je opleiding
Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development