Niveau
3

Allround dakdekker: bereik de top!

Wil jij als je gaat stappen écht een sterk verhaal hebben voor je maten? Kies dan vandaag nog voor de opleiding allround dakdekker metaal. Stoer werk aan daken, dakgoten en gevels. Okay, je moet dus niet bang zijn voor werken op hoogte. Want daken zijn niet voor doetjes. Ook ben je elke dag vroeg uit de veren. Heb je het in je? Dan bereik jij met de opleiding allround dakdekker metaal (veilig) de top!

Iedereen ziet wat jij maakt, cool toch?

Je werkt met de supermaterialen zink, aluminium of staal. Die breng je aan op nieuwe gebouwen of woningen. Jij regelt de juiste dakconstructie en gevelbekleding. Of je maakt er bestaande gebouwen weer mee als nieuw. Dan demonteer je eerst wat er al ligt. Daarna plaats je de nieuwe bekleding of dakgoten. En je leest het goed: je bent allround. Dus draai jij je handige handen ook niet om voor demontagewerk, onderhoud of herstelwerk. Stoer werk, want iedereen ziet vanaf de straat wat jij maakt.

Je mond gebruik je waar die voor is: praten

Dit werk doe je niet stilzwijgend. ’s Morgen bespreek je het werk met je collega’s. Later op de dag neem je de klus ook door met de klant. Je vindt het dus leuk om met verschillende mensen te overleggen en te praten.

Je doet het veilig of je doet het niet

Je bent jong, maar best al wel eigenwijs. Zo’n type dat zichzelf en anderen nooit in gevaar wil brengen. Dus checken jij en je collega’s dat al jullie werk klopt volgens de afspraken voor veiligheid. Als jij Stop! zegt, dan stopt het werk dus ook écht. Kun jij die verantwoording aan? Natuurlijk geven we je een stevige basis mee in de lessen Arbo, veiligheid en milieu. Niet saai en misschien red je er ooit een leven mee!

Deze opleiding is beschikbaar in de volgende regio's:

Brabant-Zeeland
Midden
Noord Oost & Flevoland
Noord-Holland
Zuid-Holland

Vooropleiding:

MBO niveau 2, VMBO-k, overgangsbewijs 3-4 havo

Duur opleiding

2 á 3 jaar

Voordelen voor jou:

Direct salaris
  Combineer studie
en werk
  Geen kosten
voor opleiding
  Volop mogelijkheden
om door te groeien
  Begeleiding bij
leerbedrijf
  Arbeids­contract tijdens
je opleiding


Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development