Welkom bij IW locatie Genemuiden

Volg een opleiding in de Elektro- of Installatietechniek bij het opleidingscentrum in Genemuiden! Het opleidingscentrum is gestart in samenwerking met Van der Sluis Technische Bedrijven. De krachtige samenwerking tussen onderwijs en het bedrijfsleven maakt dit een uniek opleidingscentrum voor de elektro- en installatietechniek.

Je kunt een opleiding richting elektrotechniek of installatietechniek in dit opleidingscentrum op mbo-niveau 2 of 3 volgen. We bieden volop mogelijkheden. Ook voor zij-instromers bieden wij mogelijkheden op maat. We kijken samen of een leerwerkbaan in de elektrotechniek of installatietechniek écht iets voor je is en of we de perfecte werkplek voor je kunnen vinden.

Opleidingscentrum Genemuiden

De opleiding vindt plaats in de modern ingerichte en energie neutrale praktijkruimte in Genemuiden. In het opleidingscentrum bevindt zich een simulatie-woning waar de dagelijkse installatie-werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. De praktijk wordt zo realistisch mogelijk nagebootst, zodat je als monteur weet wat je kan verwachten. Daarnaast worden er leerwerkplekken ingericht waar je praktische opdrachten kan uitvoeren vanuit school of de werkgever. Een leuke feature is de klimmuur die aan de woning vast zit en er wordt een workshop klimmen gegeven! Climb to your future!

Wat kan je verwachten?

Je begint met een 4-weekse introductie. Hier leer je de basisvaardigheden, krijg je materiaal- en gereedschapskennis en leer je over andere belangrijke zaken wat betreft veiligheid. Eén dag in de week ga je naar een ROC in de buurt voor het theoretische gedeelte van de opleiding. De rest van de week doe je praktijkervaring op en werk en leer je bij een leerbedrijf dat samen wordt uitgezocht. Daarnaast vinden er regelmatig praktijktrainingen plaats in het opleidingscentrum.

Wat wij jou bieden:

  • Kosteloos een opleiding volgen tot Elektro- of Installatiemonteur
  • Een goed startsalaris
  • Begeleiding tijdens het hele traject
  • Een duurzame leer-werk omgeving

Klik op de onderstaande foto’s voor grotere weergave!

Interesse? Er zijn 30 plekken beschikbaar. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op!

Hopelijk tot snel!

Contactformulier

Hoe en waar:

Nijverheidstraat 45, 8281 JD Genemuiden • Tel: 055 52 95 200 • E-mail: info-nof@iwnl.nl

Open dagen

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development