IW Noord, Oost en Flevoland is hèt opleidingsbedrijf in de regio voor installatie-, elektrotechnische- en koeltechnische opleidingen. Met opleidingslocaties in Almere, Apeldoorn (hoofdkantoor), Deventer, Emmen, Groningen, Harderwijk, Hengelo, Hoogeveen, Leeuwarden en Zwolle bieden we opleidingen dichtbij onze leerlingen en bedrijven aan.

IW Noord, Oost en Flevoland heeft contacten met overheden op alle niveaus over subsidies en opleidingen. In de regio’s zijn de lijnen naar bedrijven en ROC’s heel kort. Zo kunnen we tegelijkertijd dichtbij bedrijven en leerlingen opereren én op strategisch niveau samenwerken met organisatie als OTIB en Techniek Nederland. De installatiebranche heeft nieuw talent nodig.

IW zet zich in voor de werving en opleiding! Met opleidingslocaties in Almere, Apeldoorn, Deventer, Emmen, Groningen, Harderwijk, Hengelo, Hoogeveen, Leeuwarden en Zwolle bieden we opleidingen dichtbij onze leerlingen en bedrijven aan.

IW Noord, Oost en Flevoland heeft 417 deelnemende bedrijven. Wij verzorgen de opleiding en begeleiding van plusminus 330 leerling-medewerkers.

Ook hebben we een breed cursusaanbod. Onze afdeling van Contract Onderwijs kan er alles over vertellen!

Wil je meer van ons weten of zien? Kijk dan in onze agenda met voorlichtingsactiviteiten of neem contact met ons op: 055 52 95 200 of info-no&f@iwnl.nl

Omdat opleiden werkt!

Persoonlijk in alle regio’s


InstallatieWerk bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Dichtbij voor jonge technische talenten, dichtbij de technische installatiebedrijven en dichtbij wat er in een regio speelt. We geloven in een persoonlijke, betrokken aanpak en we kijken proactief naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de omgeving.

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development