Klik hieronder op een locatie voor een
Open Dag bij jou in de buurt.

Je bent ook van harte welkom buiten een open dag om, een afspraak is zo gemaakt

Heerhugowaard

Hoorn

Den Helder

Beverwijk

Hoofddorp

Hoofddorp Infra

Zaandam

Edam

Amsterdam

Amsterdam Koudetechniek

Klik op de foto voor meer informatie over de desbetreffende vestiging.

In Heerhugowaard zijn ook onze staff afdelingen financiën, HR, marketing en de IW administratie gehuisvest.

In de regio’s zijn de lijnen naar bedrijven en ROC’s heel kort. In Noord-Holland werken we samen met:

                          

Ook hebben we een breed cursusaanbod. Onze afdeling van Contract Onderwijs kan er alles over vertellen!

Daarnaast werken we aan het opbouwen van een flexpool genaamd WorkForce. Hierin zitten oud IW’ers maar ook open sollicitanten van bedrijven uit onze regio. IW neemt hierbij het werkgeversrisico uit handen en door onze scherpe uitleentarieven kunnen we concurreren met reguliere  uitzendbureaus.

Wil je meer van ons weten of zien? Kijk dan in onze agenda met voorlichtingsactiviteiten of neem contact met ons op: 088 008 20 00 of info@iwnh.nl

Omdat opleiden werkt! 

Werken bij IW

Met regelmaat hebben wij vacatures open staan voor nieuwe collega’s. Voor een overzicht van onze actuele vacatures bekijk werkenbij.iwnederland.nl; ook zijn nieuwe vacatures terug te vinden op werkzoeken.nl

Werken bij IW


Waarom werken bij IW?

Goeie vraag, met nog betere antwoorden! Je komt namelijk te werken in een uitdagende branche waar je veel vrijheid krijgt om zelf je werk in te delen. Met een goede balans tussen werk en privé.  Je hebt 38 vakantiedagen en altijd de mogelijkheid om parttime te werken! En last but no least, je gaat werken in een informele werksfeer! Wanneer zien we jou? 

Persoonlijk in alle regio’s


InstallatieWerk bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Dichtbij voor jonge technische talenten, dichtbij de technische installatiebedrijven en dichtbij wat er in een regio speelt. We geloven in een persoonlijke, betrokken aanpak en we kijken proactief naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de omgeving.

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development