Nieuwe collega gezocht! Opleidingsadviseur in Noord-Holland

26 maart 2019  |  Geen categorie, Noord-Holland, Werken bij IW

Door de groei en ontwikkeling van Contract Onderwijs zijn wij op zoek naar een gedreven, zelfstandige en creatieve;

Opleidingsadviseur
(0.8-1 fte)

Contract Onderwijs is onderdeel van IW Noord-Holland. Contract Onderwijs verzorgt de bij- en nascholing voor medewerkers uit de technische Installatietechnische branche. Het uitgangspunt is het aanbieden van een up-to-date en kwalitatief goed cursusaanbod, waarbij bedrijven kunnen kiezen uit een breed pakket aan opleidingen en cursussen.

Wat verwachten we van je?
Als opleidingsadviseur adviseer je bij- en nascholing aan de technische installatiebedrijven. Door acquisitie en gebruik te maken van bestaande contacten, lukt het je om omzet- en cursistengroei te realiseren. Je geeft voorlichting en advies aan in- en externe belanghebbenden door middel van social media, bijeenkomsten, specifieke activiteiten en/of publicaties.
Je inventariseert de opleidingsbehoefte en geeft een advies hoe hier invulling aan kan worden geven.
De visie ‘een leven lang ontwikkelen’ wordt door jou gedeeld. Je organiseert bij- en nascholingsactiviteiten en zorgt ervoor dat de opleidingsactiviteiten gecoördineerd worden naar zowel de administratie als de opleidingscentra.

Wat moet je kunnen?
Je hoofdtaak is het verkopen van scholing en je bezit het talent om de juiste vragen te stellen en samen met onze technische bedrijven groeipotentie te erkennen en doelgerichte oplossingen
te ontwikkelen. Het contact met klanten gaat je gemakkelijk af. Door goed te luisteren, weet je wat de klant wil en kun je met je informatie en advies inspelen op de behoefte. Naast verkoop zijn
klantenwerving en relatiebeheer sleutelwoorden. Je levert een bijdrage aan het opstellen van het verkoopbeleid door het verzamelen van marktinformatie en het toetsen van het ontwikkelde beleid.

Functie-eisen
• Hbo-niveau door opleiding en/of ervaring, aangevuld met een opleiding marketing, bedrijfskunde of communicatie;
• Affiniteit met en oog voor (onderwijs)ontwikkelingen binnen de branche;
• Adequate communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling);
• Analytisch vermogen en pragmatisch;
• Overtuigingskracht, doorzettingsvermogen en vasthoudendheid;
• Kan zowel zelfstandig opereren als in teamverband werken;
• Slagvaardig met ondernemingsgeest;
• Accuratesse en de beschikking over goed ontwikkelde administratieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een ambulante functie met locatie Beverwijk als standplaats. Daarnaast is het mogelijk om vanuit de flexwerkplekken van de 9 opleidingslocaties in Noord-Holland de klanten frequent te bezoeken. De activiteiten van Contract Onderwijs worden georganiseerd door een klein team.
Naast een markconform salaris wordt er een telefoon en een auto van de zaak verstrekt. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Voor meer inhoudelijk informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Martine Hamstra, via telefoonnummer 088-0082070

Interesse?
Indien je interesse hebt voor de functie verzoeken je om je schriftelijke motivatie en curriculum vitae vóór 26 april te mailen naar: e.intema@iwnl.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Lees de volledige vacature hier! 

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek