Wil je graag onderzoeken of Elektrotechniek of Installatietechniek echt bij jou past? Meld je dan aan voor een meeloopdag. Tijdens deze dag kun je kennismaken met IW en meedoen in onze opleidingswerkplaats met praktijkopdrachten voor elektrotechniek of installatietechniek.

Schermafbeelding 2021-03-20 om 19.01.43

Amersfoort

Schermafbeelding 2022-01-18 om 10.11.52

Tiel

Schermafbeelding 2021-03-20 om 19.31.04

Ede

hilversum IW midden

Hilversum

IMG_5811

Nieuwegein

IW Midden is hèt opleidingsbedrijf in de regio voor installatie-, elektrotechnische- en koeltechnische opleidingen. Met opleidingslocaties in Amersfoort (hoofdkantoor), Hilversum, Tiel, Nieuwegein en Ede / Veenendaal bieden we opleidingen dichtbij onze IW’ers en bedrijven aan.

Techniek heeft de toekomst en wij zorgen ervoor dat iedereen klaar is voor de techniek van morgen! Haal je MBO diploma en verdien direct geld!!

Door een intensieve samenwerking met meer dan 200 regionale bedrijven uit de technische installatiebranche en de ROC’s in de regio (MBO Amersfoort, Technova, ROC van Amsterdam vestiging Hilversum, ROC Rivor en TechCollege) weten wij goed wat er gevraagd wordt van onze IW’ers. Daarmee kunnen wij met onze praktijklessen en leerlingbegeleiding tot een maximaal resultaat komen.

Het opleiden vindt plaats op onze locaties Amersfoort, Ede, Hilversum, Nieuwegein en Tiel. Hierdoor is IW altijd dichtbij. Dichtbij onze IW’ers, dichtbij onze bedrijven en dichtbij wat er in de regio van Midden speelt.

Ook hebben we een breed cursusaanbod. Onze afdeling van Contract Onderwijs kan er alles over vertellen! Daarnaast werken we aan het opbouwen van een flexpool, te weten WorkForce. WorkForce is een niet-commerciële arbeidspool voor flexibel, goed opgeleid installatiepersoneel. Denk daarbij aan zij-instromers en vakvolwassen personeel.

Wil je meer van ons weten of zien? Kijk dan in onze agenda met voorlichtingsactiviteiten of neem contact met ons op: 030-264 20 30 of infomidden@iwnl.nl

Of check IW Midden op Social media: FacebookInstagram of Linkedin.

Omdat opleiden werkt!

Meeloopdagen op diverse locaties!

Werken bij IW


Waarom werken bij IW?

Goeie vraag, met nog betere antwoorden! Je komt namelijk te werken in een uitdagende branche waar je veel vrijheid krijgt om zelf je werk in te delen. Met een goede balans tussen werk en privé.  Je hebt 38 vakantiedagen en altijd de mogelijkheid om parttime te werken! En last but no least, je gaat werken in een informele werksfeer! Wanneer zien we jou? 

Persoonlijk in alle regio’s


InstallatieWerk bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Dichtbij voor jonge technische talenten, dichtbij de technische installatiebedrijven en dichtbij wat er in een regio speelt. We geloven in een persoonlijke, betrokken aanpak en we kijken proactief naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de omgeving.

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development