IW Midden is hèt opleidingsbedrijf in de regio voor installatie-, elektrotechnische- en koeltechnische opleidingen. Met opleidingslocaties in Amersfoort (hoofdkantoor), Hilversum, Geldermalsen, Nieuwegein en Ede / Veenendaal bieden we opleidingen dichtbij onze leerlingen en bedrijven aan.

IW Midden heeft contacten met overheden op alle niveaus over subsidies en opleidingen. In de regio’s zijn de lijnen naar bedrijven en ROC’s heel kort. Zo kunnen we tegelijkertijd dichtbij bedrijven en leerlingen opereren én op strategisch niveau samenwerken met organisatie als OTIB en Uneto-VNI. De installatiebranche heeft nieuw talent nodig.

IW zet zich in voor de werving en opleiding! Met opleidingslocaties in Amersfoort, Hilversum, Geldermalsen, Nieuwegein en Ede / Veenendaal bieden we opleidingen dichtbij onze leerlingen en bedrijven aan.

Ook hebben we een breed cursusaanbod. Onze afdeling van Contract Onderwijs kan er alles over vertellen!

Wil je meer van ons weten of zien? Kijk dan in onze agenda met voorlichtingsactiviteiten of neem contact met ons op: 030 26 42 030 of infomidden@iwnl.nl

Omdat opleiden werkt!

Persoonlijk in alle regio’s


InstallatieWerk bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Dichtbij voor jonge technische talenten, dichtbij de technische installatiebedrijven en dichtbij wat er in een regio speelt. We geloven in een persoonlijke, betrokken aanpak en we kijken proactief naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de omgeving.

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development

Inschrijven voor een MBO opleiding bij IW

Ondanks alle maatregelen vanuit de overheid, is het gewoon mogelijk om je aan te melden voor een BBL opleiding bij IW. Zodra je aangemeld bent, wordt er contact met je opgenomen over de vervolg stappen.

AANMELDEN

Toch nog vragen?

Dat begrijpen wij heel goed! We helpen je graag verder. Verdeeld over heel Nederland hebben we IW collega’s werken die je precies kunnen vertellen hoe het eraan toe gaat in jouw regio. Ook in deze periode zijn we zowel per telefoon als online goed bereikbaar; bekijk de contact gegevens en bel of mail ons je vraag.

AL JE VRAGEN