Klik hieronder op een van de locaties voor een open dag (Coronaproof) bij jou in de buurt

Schermafbeelding 2021-03-20 om 19.01.43

Amersfoort

Schermafbeelding 2021-03-20 om 19.22.42

Geldermalsen

Schermafbeelding 2021-03-20 om 19.31.04

Ede

Arena-301-2

Hilversum

IMG_5811

Nieuwegein

IW Midden is hèt opleidingsbedrijf in de regio voor installatie-, elektrotechnische- en koeltechnische opleidingen. Met opleidingslocaties in Amersfoort (hoofdkantoor), Hilversum, Geldermalsen, Nieuwegein en Ede / Veenendaal bieden we opleidingen dichtbij onze IW’ers en bedrijven aan.

IW Midden heeft contacten met overheden op alle niveaus over subsidies en opleidingen. In de regio’s zijn de lijnen naar bedrijven en ROC’s heel kort. Zo kunnen we tegelijkertijd dichtbij bedrijven en IW’ers opereren én op strategisch niveau samenwerken met organisatie als OTIB en Uneto-VNI. De installatiebranche heeft nieuw talent nodig.

IW zet zich in voor de werving en opleiding! Met opleidingslocaties in Amersfoort, Hilversum, Geldermalsen, Nieuwegein en Ede / Veenendaal bieden we opleidingen dichtbij onze IW’ers en bedrijven aan.

Ook hebben we een breed cursusaanbod. Onze afdeling van Contract Onderwijs kan er alles over vertellen!

Wil je meer van ons weten of zien? Kijk dan in onze agenda met voorlichtingsactiviteiten of neem contact met ons op: 030 26 42 030 of infomidden@iwnl.nl

Omdat opleiden werkt!

Werken bij IW


Waarom werken bij IW?

Goeie vraag, met nog betere antwoorden! Je komt namelijk te werken in een uitdagende branche waar je veel vrijheid krijgt om zelf je werk in te delen. Met een goede balans tussen werk en privé.  Je hebt 38 vakantiedagen en altijd de mogelijkheid om parttime te werken! En last but no least, je gaat werken in een informele werksfeer! Wanneer zien we jou? 

Persoonlijk in alle regio’s


InstallatieWerk bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Dichtbij voor jonge technische talenten, dichtbij de technische installatiebedrijven en dichtbij wat er in een regio speelt. We geloven in een persoonlijke, betrokken aanpak en we kijken proactief naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de omgeving.

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development