Management Assistent m/v (0,6fte) topper gezocht voor IW Brabant-Zeeland locatie Breda!

24 april 2019  |  Brabant-Zeeland, Werken bij IW

IW is de grootste praktijkopleider op het gebied van opleiden in de elektro- en installatietechniek. We hebben ruim 20 jaar ervaring met het persoonlijk en op maat opleiden van ervaren vakmensen voor de technische installatiebranche. Wij begeleiden 2.800 jonge, ambitieuze talenten die als leerling-werknemer elektro- of installatietechniek willen starten. IW Nederland is verdeeld in zeven regio’s met meer dan 40 opleidingslocaties. IW Brabant-Zeeland (IWBZ) heeft 7 opleidingslocaties.

Voor IW Brabant-Zeeland locatie Breda zijn wij op zoek naar een Management Assistent m/v (0,6fte)

Functieomschrijving:
Als Management Assistent sta je midden in de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit het notuleren bij MT vergaderingen en het kantooroverleg, je houdt de agenda van de directeur bij, je verwerkt de binnenkomende post, je beheert de infomailbox en de agenda’s van de verschillende vergaderruimtes. Je regelt diverse bijeenkomsten variërend van de nieuwjaarsbijeenkomst tot de participantenvergadering. Je besteld het briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en kleding etc. Je bent allround inzetbaar en weet van aanpakken.

Functie-eisen:
Minimaal MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur een administratieve/secretariële opleiding en enkele jaren relevante werkervaring.

Profiel:
Wij zijn op zoek naar een administratieve duizendpoot.Ben jij stressbestendig, kun je goed communiceren, ben je flexibel, ben je klantgericht en goed met het MS office pakket?
Kun je je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken en heb je affiniteit met educatie en opleiding, dan zijn wij op zoek naar jou!

Ons aanbod:
IWBZ biedt jou een uitdagende baan.
Wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Het salaris zal in overeenstemming zijn met jouw vooropleiding en ervaring.

Heb je interesse en wil je meer weten over deze functie?
Neem dan contact op met Leonie van den Arend  via 06 -15245962

Solliciteren?
Stuur dan jouw motivatiebrief en CV voor 3 mei 2019 naar Carry van Overveld c.vanoverveld@iwnl.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet wenselijk.

 

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek