Voor werkgevers

 

Uw bedrijf komt verder met talent van IW WorkForce!


Opdrachten genoeg maar technische mensen te kort, dat is de uitdaging waar de elektro- en installatiebranche voor staat. Daarvoor is WorkForce opgericht: een niet-commerciële arbeidspool voor flexibel, goed opgeleid installatiepersoneel. Denk daarbij aan zij-instromers en vakvolwassen personeel. Daarnaast kunt u bij WorkForce terecht voor payrolling en outplacement.

Hoe werkt IW WorkForce


IW WorkForce kijkt naar uw organisatie. Wat, of beter gezegd, wie heeft u nodig?

Wij nemen de gehele werving en selectie uit handen. Onze mensen worden in samenspraak met uw wensen goed opgeleid en getest op geschiktheid. Bovendien worden ze onder de CAO Technisch Installatiebedrijf gedetacheerd. WorkForce biedt kwaliteit, zekerheid en hanteert aantrekkelijke tarieven.

Kennismaken
Wij hebben landelijke dekking, dus er zit altijd een WorkForce bij u in de buurt. Een kennismakingsgesprek is snel gemaakt, wij komen graag langs om de vele mogelijkheden te bespreken! Your Future? Your WorkForce!

 • Na het afronden van mijn opleiding eerste monteur elektrische installaties dacht ik meteen aan de slag te kunnen bij mijn leerbedrijf. Dat viel tegen omdat er een personeelstop was. Gelukkig was IW WorkForce bereid om mij een dienst- verband aan te bieden.

  —Jelle

 • Door een faillissement ben ik in de ww terecht gekomen en heb ik ervaren hoe moeilijk het is om weer aan het werk te komen. Na 10 jaar ben ik weer terug waar ik ooit ben opgeleid en krijg ik via IW WorkForce begeleiding naar een vaste plek op de arbeidsmark

  —Brian

 • Na een jaar backpacken in Australië had ik ondanks mijn vakdiploma’s veel moeite om weer aan de slag te komen. Gelukkig kreeg ik via IW WorkForce een leuke baan aangeboden waar mijn vakmanschap gewaardeerd wordt.

  —Jan-Willem

  Dé opleider in de
  Elektro- en Installatietechniek
  webdesign development