Voor werkgevers

 

Voor werkgevers


IW WorkForce is niet bedoeld voor het inlenen van personeel voor korte tijd, maar eigenlijk een verlengstuk van uw onderneming. Als u personeel nodig heeft voor langere tijd en beslist met ervaren mensen wilt werken en uiterst scherpe tarieven, dan bent u bij ons op de juiste plek.

Wij staan garant voor vakkundig personeel, zodat u nooit teleurgesteld wordt over de kwaliteit en de productiviteit van onze professionals. Daar staat tegenover dat we onze professionals ook zekerheid en continuïteit willen bieden.

Personeel overname zonder verplichtingen als u zo tevreden bent over onze professional dat u hem/haar zelf in dienst wilt nemen, dan is dat fantastisch.  Wij verlenen alle medewerking bij de overgang van het dienstverband naar uw bedrijf zonder kosten door te berekenen.

Voordelen

 • Flexibel inzetbaar personeel met vak- en VCA diploma.
 • Voor de werknemers geen uitzendovereenkomst maar zekerheid met een fulltime dienstverband en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van het Technisch Installatiebedrijf.

Is uw bedrijf opzoek naar een goed opgeleide medewerker die u flexibel wilt inzetten? Meld dan uw bedrijf aan.
Meld uw bedrijf aan

Over IW WorkForce


IW WorkForce is onderdeel van IW en opgezet voor bedrijven om technisch personeel te behouden, zonder risico’s.

Elk bedrijf werkt graag met mensen die ze kennen, maar soms zijn er redenen om geen dienstverband aan te willen gaan. In dat geval biedt Workforce een oplossing. We zorgen voor een nieuwe dynamiek op de arbeidsmarkt, zodat werknemers en werkgevers hier hun voordeel mee kunnen doen. We bieden flexibiliteit voor de werkgever en zekerheid voor de werknemer.

Visie:

Gekwalificeerde vakmensen een arbeidsovereenkomst bieden en deze medewerk(st)ers uitplaatsen bij technische installatiebedrijven, met als doel zo spoedig mogelijk een direct dienstverband te realiseren tussen de medewerk(st)ers en een werkgever binnen de installatiebranche.

Voordelen voor de werknemer:

De werknemers zijn verzekerd van een maandelijks inkomen en krijgen een arbeidsovereenkomst voor 38 uur per week volgens de CAO van de technische installatiebedrijven, met goede werknemers verzekeringen en pensioen opbouw via MN-Services.

Voordelen voor de werkgever:

De werkgever krijgt de mogelijkheid om zonder werkgeversrisico’s  kennis te maken met hun toekomstige medewerk(st)er en kunnen een dienstverband aangaan op het moment dat het voor het bedrijf goed uitkomt.

 • Na een jaar backpacken in Australië had ik ondanks mijn vakdiploma’s veel moeite om weer aan de slag te komen. Gelukkig kreeg ik via IW WorkForce een leuke baan aangeboden waar mijn vakmanschap gewaardeerd wordt.

  —Jan-Willem

 • Door een faillissement ben ik in de ww terecht gekomen en heb ik ervaren hoe moeilijk het is om weer aan het werk te komen. Na 10 jaar ben ik weer terug waar ik ooit ben opgeleid en krijg ik via IW WorkForce begeleiding naar een vaste plek op de arbeidsmark

  —Brian

 • Na het afronden van mijn opleiding eerste monteur elektrische installaties dacht ik meteen aan de slag te kunnen bij mijn leerbedrijf. Dat viel tegen omdat er een personeelstop was. Gelukkig was IW WorkForce bereid om mij een dienst- verband aan te bieden.

  —Jelle

  Dé opleider in de
  Elektro- en Installatietechniek
  webdesign development