Your future, Your WorkForce

 

Hoe werkt IW WorkForce


IW WorkForce kijkt naar uw organisatie. Wat, of beter gezegd, wie heeft u nodig?

Wij nemen de gehele werving en selectie uit handen. Onze mensen worden in samenspraak met uw wensen goed opgeleid en getest op geschiktheid. Bovendien worden ze onder de CAO Technisch Installatiebedrijf gedetacheerd. WorkForce biedt kwaliteit, zekerheid en hanteert aantrekkelijke tarieven.

Kennismaken
Wij hebben landelijke dekking, dus er zit altijd een WorkForce bij u in de buurt. Een kennismakingsgesprek is snel gemaakt, wij komen graag langs om de vele mogelijkheden te bespreken! Your Future? Your WorkForce!

Uw bedrijf komt verder met talent van IW WorkForce!


Opdrachten genoeg maar technische mensen te kort, dat is de uitdaging waar de elektro- en installatiebranche voor staat. Daarvoor is WorkForce opgericht: een niet-commerciële arbeidspool voor flexibel, goed opgeleid installatiepersoneel. Denk daarbij aan zij-instromers en vakvolwassen personeel. Heb je als werkgever zelf een kandidaat waarbij je advies nodig hebt? Neem dan contact met ons op!

Jouw talent is bij ons het uitgangspunt.
Maak de switch van je leven!


Ken je het gevoel? Je weet wat je wilt, maar hoe maak je het waar? Je denkt aan je toekomst en wilt gaan voor de techniek? Dat snappen we bij WorkForce heel goed, de technieksector is alive and kicking! Kies je voor WorkForce, dan kies je voor maatwerk. Wij gaan uit van jouw talent, jouw eigen skills! Zodat we zeker weten dat we voor jou het juiste pad uitstippelen.

Hoe werkt het?
Wij gaan uit van je mogelijkheden en zoeken heel gericht voor jou een passende job in de installatie-, elektro- of infratechniek. Na je aanmelding volgt een informeel gesprek met één van onze consulenten. Wij kijken naar je praktische skills, maar ook naar jou als persoon. Wat heb jij nodig om te slagen? Deze vraag is de leidraad voor onze dienstverlening. Het kan zijn dat je een maatwerktraining van ons krijgt voorgesteld of dat wij een werkplek voor je regelen om te ervaren of dit de juiste match is. Altijd vanuit de gedachte dat wij jou naar een mooie job in de techniek begeleiden, wat je achtergrond ook is. Wij gaan de uitdaging met je aan!

Voordelen voor jou!
WorkForce investeert direct na je aanmelding in jou, wij bieden:

 • Contract volgens CAO Technisch Installatiebedrijf
 • Direct pensioenopbouw Metaal en Techniek (PMT)
 • Scholing en coaching

Zo heb je alle tools in handen om aan je carrière te werken!

 • Bij het opknappen van onze woning zag ik een oude schoorsteen. Ik heb de schoorsteen met advies van een loodgieter zelf gerenoveerd. Men vond mijn werk zodanig goed, dat ik werd gevraagd om voor hen te werken. Ik moest daar over nadenken, enkele maanden later heb ik via IW WorkForce toch de overstap gemaakt. Geen minuut spijt en prima onder de pannen!

  —Daan Schaap

 • Een afwisselende job maar iets anders dan administratie, dan kies ik voor techniek! Anouk kwam in contact met IW WorkForce en liep een aantal dagen mee op de praktijklocatie. Daar koos zij voor elektrotechniek en besloot via IW het voortraject voor praktijktraining te volgen!

  —Anouk Vorstenbosch

 • Na tien jaar zelfstandig ondernemen heb ik een tijd lang gezocht naar een passende functie. Diverse baantjes gehad, maar telkens van korte duur en met weinig tot geen toekomstperspectief.  Ik kwam na een jaar terecht bij  IW Workforce, nu werk ik als elektriciën bij een installatiebedrijf dat mijn vaardigheden erg op prijs stelt.

  —Lolle Hamstra

  Dé opleider in de
  Elektro- en Installatietechniek
  Webstation webdesignWordpress Development