Bezoek ons open huis op diverse locaties

 

Is werken en leren in de elektrotechniek of
installatietechniek écht iets voor jou?


Waar word jij enthousiast van? Een mooi startsalaris en interessante doorgroeimogelijkheden? Een echt vak leren en trots kunnen zijn op je projecten? Een afwisselende baan met zelfstandige klussen of juist veel teamwerk?

In de BBL elektrotechniek of BBL installatietechniek zijn er volop mogelijkheden voor enthousiaste jongeren met een vooropleiding vmbo of met een profielkeuze met Natuur & Techniek of Natuur & Gezondheid (havo). Maak snel een afspraak met ons en neem je ouders gerust mee als je wilt. Dan kijken we samen of een baan in de elektrotechniek of installatietechniek écht iets voor je is en of we de perfecte plek voor je kunnen vinden. Wij horen graag wie jij bent, wat jou beweegt en wat je wilt bereiken. Samen maken we een plan voor jouw toekomst.

Maak snel een afspraak

Opleidingsbedrijf IW Nederland
leidt jouw talent in goede banen met:


Een BBL- of BOL-opleiding elektrotechniek of installatietechniek waarbij je vooral veel doet. (Betaald door InstallatieWerk)


Echte werkervaring als leerling-monteur bij een elektro- of installatiebedrijf. (4 dagen per week)


Direct een interessant salaris. (BBL)


Gerichte vaardigheidstrainingen door onze betrokken praktijkopleiders.


Een goede theorie-opleiding met landelijk erkend diploma van het ROC. (1 dag per week)


De mogelijkheid om bij meerdere leerbedrijven werkervaring op te doen.


Begeleiding door een persoonlijke leerlingbegeleider.


Een prima opstap naar een vervolgopleiding op niveau 3 en 4 en doorstroommogelijkheden naar het HBO.


Serieus kans op een baan bij je leerbedrijf.

Bekijk alle open dagen

BBL Opleidingen

Wil je weten hoe de opleiding exact is ingericht? Waar jij op kunt rekenen en wat wij van jou verwachten? In een persoonlijk gesprek kunnen we je alles vertellen.

Dus bezoek snel één van praktijklocaties bij jou in de buurt. Kun je gelijk zien hoe het er daar aan toe gaat.

Wil je weten hoe de opleiding exact is ingericht? Waar jij op kunt rekenen en wat wij van jou verwachten? In een persoonlijk gesprek kunnen we je alles vertellen. Dus bezoek snel één van praktijklocaties bij jou in de buurt. Kun je gelijk zien hoe het er daar aan toe gaat.

Met BBL Opleidingen werken aan de toekomst


Techniek is overal om ons heen. Jongeren die aan de slag willen in de techniek kunnen dan ook nog alle kanten op. Bij InstallatieWerk zorgen we daarbij voor de juiste sturing en begeleiding. We laten ze ontdekken wat de mogelijkheden zijn en wat bij ze past. We leren ze de nodige vaardigheden en zorgen voor een geschikt opleidingsbedrijf waar ze de fijne kneepjes van het vak leren.

InstallatieWerk heeft zo’n 2.000 technische installatiebedrijven als partner, dus er valt heel wat te kiezen. Van kleine teams tot grote, landelijke organisaties. Van unieke specialisten tot breed inzetbare vakmensen. De technische installatiebranche is enorm veelzijdig. Maak snel een afspraak met ons en ontdek alle mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek kijken we samen wat een baan in de techniek inhoudt. Wat het toekomstperspectief is en welke carrièrestappen een jongere later nog allemaal kan maken. Ook vertellen we u graag meer over onze betrokken en persoonlijke benadering. Wij willen dat jongeren hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen en we helpen ze het beste uit zichzelf te halen.

Maak snel een afspraak

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development