IW Brabant-Zeeland say’s it’s Game On 2020!

6 februari 2020  |  Algemeen, Brabant-Zeeland, Regionaal

Redactie: Vol enthousiasme maakten wij ons op voor Game On 2020 op 8 en 9 juni aanstaande. Dit gedurende de Dutch Technology Week. Echter, door de ontwikkelingen van het Coronavirus zijn wij de afgelopen weken in een bijzondere situatie terechtgekomen. Helaas hebben alle maatregelen ook impact op de haalbaarheid én organisatie van de techniekmanifestatie. Dit is zeker spijtig, maar ieders gezondheid en veiligheid staat natuurlijk voorop. Wij van Game On rekenen volgend jaar ook weer op jullie enthousiasme!

 

Game On regio West-Brabant, dat is op 8 en 9 juni 2020 techniek én technologie zien, doen en ervaren op de schaatsbaan Breda! 

In samenwerking met onderwijs, overheid én het bedrijfsleven wordt er – net als vorig jaar tijdens Dutch Technology Week – een techniekmanifestatie georganiseerd voor 1600 leerlingen van het voortgezet onderwijs (klas 1 en/of 2 vmbo, havo en vwo) in de regio West-Brabant. Op deze manier promoten wij techniek en technologie bij de medewerkers van de toekomst!
Op de pleinen maken de leerlingen op een interactieve manier kennis met techniek en technologie. Zij zien daar de high tech, bouw en installatie, energie, maakindustrie, scheepsbouw, smart industrie, transport en logistiek etc. Samen met de medewerkers uit jouw bedrijf bieden wij de leerlingen dus een interactief programma aan. Maken, bouwen, testen of onderzoeken, alles is mogelijk!

Doe jij mee aan de techniekpromotie? Dit is jouw bijdrage!
Onder begeleiding van 2 medewerkers zorg jij in jouw stand voor een uitdagende technische doe-opdracht van 10-15 minuten. Groepjes leerlingen rouleren langs jouw stand. Bedenk daarnaast een vraag over de techniek van jouw bedrijf die leerlingen kunnen beantwoorden voor een grote prijsvraag! Om dit allemaal mogelijk te maken vragen wij om een kleine bijdrage in de organisatiekosten (€ 500,-). Indruk opdoen hoe Game On 2019 er uit zag, check hier de vlog van IW’ers Bente en Suwanna.

 

Meedoen is…..

  • Profilering van jouw bedrijf en innovaties
  • Bekendheid als werkgever in de regio
  • Koppeling met onderwijsinstellingen in de regio
  • Publiciteit regionale media
  • Jongeren laten zien wat ze kunnen worden!

Heb jij als bedrijf belangstelling voor deelname aan Game On regio West-Brabant? Download hier de flyer en het aanmeldformulier of neem voor meer informatie contact op via de mail gameonwb@iwnl.nl.
Bedrijven en/of participanten IW Brabant-Zeeland: Leonie van den Arend, Marketing & Communicatie, M: 06 15 24 59 62

Locatie:
Optisport Kunstijsbaan Breda
Terheijdenseweg 506, 4826 AB Breda

Game On regio West-Brabant is een samenwerkingsinitiatief van FME – Curio/ TiB – VEKON – IW Brabant-Zeeland

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development