InstallatieWerk vlogt!

29 november 2017  |  Algemeen, Jongeren

Misschien hebben jullie ze al voorbij zien komen: de vloggers van InstallatieWerk! Leerlingen en leerlingbegeleiders laten hun dag zien in een vlog. Dit doen we om een gezicht te geven aan InstallatieWerk en onze vakgebieden: wat doen onze leerlingen op school, wat voor een soort klussen kom je tegen als installateur en wat kun je worden als je bij InstallatieWerk begint?

De eerste paar vloggers (Glenn, Johan en Julian) zijn al actief aan het vloggen geslagen. Hun werk is opgevallen en de volgende leerlingen en begeleiders worden inmiddels getraind om mee te vloggen. Zo kunnen we de diversiteit van ons vakgebied laten zien.

Je kunt Glenn, Julian, Johan en de nieuwe vloggers volgen op ons YouTube-kanaal en via Facebook.

Wil je dat een van onze vloggers jouw bedrijf bezoekt? Laat het ons weten!

 

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
webdesign development

Inschrijven voor een MBO opleiding bij IW

Ondanks alle maatregelen vanuit de overheid, is het gewoon mogelijk om je aan te melden voor een BBL opleiding bij IW. Zodra je aangemeld bent, wordt er contact met je opgenomen over de vervolg stappen.

AANMELDEN

Toch nog vragen?

Dat begrijpen wij heel goed! We helpen je graag verder. Verdeeld over heel Nederland hebben we IW collega’s werken die je precies kunnen vertellen hoe het eraan toe gaat in jouw regio. Ook in deze periode zijn we zowel per telefoon als online goed bereikbaar; bekijk de contact gegevens en bel of mail ons je vraag.

AL JE VRAGEN