Het belang van contractonderwijs in de energietransitie

3 april 2019  |  Zuid-Oost

De Elektro- en Installatiebranche is nog nooit zo veel aan verandering onderhevig geweest als op dit moment. De technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op. Daarnaast heeft de gehele branche veel last van de enorme werkdruk en is het bijzonder moeilijk om geschikt personeel te vinden of zelfs te behouden. Daarom is het van belang dat de ondernemer zijn (toekomstig) personeel voldoende persoonlijke ontwikkeling kan bieden zodat hij of zij niet alleen opgewassen is tegen de technologische uitdagingen van nu maar ook die van morgen. Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers zijn immers de sleutel voor de continuïteit van de onderneming.

Het aanbod van opleidingen is zeer divers en er zijn veel cursussen digitaal te boeken.

  • Hoe weet u nu of de inhoud van het aangeboden programma ook daadwerkelijk past bij de opleidingsvraag van uw onderneming en individuele medewerker?
  • Of heeft u misschien meer behoefte aan maatwerk omdat de aangeboden programma’s niet volledig aansluiten op uw vraag?

IW contractonderwijs beschikt over de mogelijkheden de aangeboden lesprogramma’s aan te passen aan uw opleidingsbehoefte op het gebied van Elektro- en Installatietechniek, Koudetechniek, Arbo / veiligheid / regelgeving en Duurzame techniek. Samen met u stellen wij persoonlijk, inhoudelijk het lesprogramma samen dat het beste past bij uw medewerker(s)

Graag denken we met u mee over uw bedrijfsopleidingsplan en de invulling daarvan zodat het rendement van het investeren in uw personeel maximaal is. Neem contact met ons op en vraag naar Dion Eggels (d.eggels@iwnl.nl of 0475-346767)

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development