Het Ambachtshuis Brabant werkt samen met IW!

15 mei 2019  |  Algemeen, Brabant-Zeeland

Het ambachtshuis Brabant is een erkende scholingsorganisatie voor kort Beroepsonderwijs, hierbij is te denken aan korte cursussen en workshops. Dus of het nu gaat om glas-, metaal-, hout-, fiets- of elektrotechniek of welk vak dan ook! Ongeacht opleiding, achtergrond of beperking gaan zij aan de slag met de jongeren én volwassenen die graag met hun hoofd, hart en handen willen werken.

Voor de vakopleiding Professioneel Klusvrouw en Klusman verzorgt IW Brabant-Zeeland dan ook samen met het Ambachtshuis de module Loodgieterswerk/Installatiewerk. Dat is een praktisch ingerichte training van in totaal 3 dagen, waarbij alle ruimte is voor opdrachten die de studenten in hun eigen praktijk tegenkomen. De IW locatie in Veldhoven zal een start gaan maken met een tweede groep!

Praktijkinstructeur Bas Visser van IWBZ is enthousiast over de leergierigheid van de deelnemers, ‘ze gaan met volle energie aan de slag!’. Omdat het initiatief voor dit project zo succesvol is, wordt gekeken om in het najaar deze training op de praktijklocatie in Breda aan te bieden.

Voor meer informatie kijk ook: www.ambachtshuis-brabant.nl/

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
webdesign development