Nieuw urenregistratiesysteem: eindelijk invoeren via een app!

30 juni 2017  |  Noord-Holland, Regionaal

Op 3 april zijn we overgegaan naar het invoeren van de gewerkte uren via een app. Na een uitdagende start met wat opstart problemen hebben we inmiddels een stabiel systeem.

Waarom een nieuw ICT-systeem?

Ons vorige systeem was verouderd, be­werkelijk, ongeschikt voor smartphones en kon niet digitaal factureren. Dit nieuwe systeem herinnert leerlingen en bedrijven er automatisch aan dat er uren ingevoerd of goedgekeurd dienen te worden.

Onze bevindingen

Alle leerlingen weten inmiddels hoe de app werkt; ze geven ook aan het prettig te vinden om de uren registratie via hun smartphone te doen.

Rick Talsma (Lenting Loodgieters) over de uren-app: ‘Het is een duidelijke verbetering ten opzichte van DSS. Nu kan ik mijn uren tenminste gemakkelijk via mijn telefoon invoeren. De website van DSS werkte vaak niet goed op mijn telefoon, daardoor moest ik de uren invoeren via een PC. Omdat ik mijn telefoon veel meer gebruik dan een computer is het nu een kleine moeite om elke dag mijn uren in te vullen. Met de nieuwe app verwacht ik ook veel minder bij te dragen aan de boetepot van InstallatieWerk.’

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development