Game On regio Breda: techneuten voor later, dat begint nu!

8 maart 2019  |  Brabant-Zeeland

Game On regio Breda! Dat is techniek zien, doen en ervaren op 20 en 21 mei op de schaatsbaan Breda! In samenwerking met de FME organiseert IW Brabant-Zeeland met onderwijs en bedrijfsleven een techniekmanifestatie voor 1200 leerlingen van het voortgezet onderwijs (klas 1 en/of 2 vmbo, havo en vwo) in de regio Breda.

Waarom? Op deze manier promoten we techniek bij de medewerkers van de toekomst! Er zijn interactieve techniekpleinen die ingedeeld worden op sector, zoals maritiem, machine- en apparatenbouw, logistiek en transport. Daarnaast is er ook ruimte voor thema’s als de medische sector, energie (clean en groen) en gebouwde omgeving, want ook in deze sectoren speelt technologie een cruciale rol. Samen met medewerkers uit jouw bedrijf volgen de leerlingen dus een interactief programma. Maken, bouwen, testen of onderzoeken, alles is mogelijk!

Waarom zou jij als bedrijf deelnemen aan Game On regio Breda?

  • Jongeren laten zien wat ze kunnen worden!
  • Profilering van jouw bedrijf en innovaties
  • Bekend worden als werkgever in de regio
  • Koppeling met onderwijsinstellingen in de regio
  • Publiciteit regionale media

Interesse?

Heb jij als bedrijf belangstelling voor deelname aan Game On regio Breda? Neem contact op via de mail gameonregiobreda@fme.nl voor meer informatie of kijk op www.fme.nl/gameonregiobreda.

Game On regio Breda heeft tot doel de instroom van vmbo, havo en vwo in de techniek te verhogen, samenwerking tussen scholen en bedrijven te bevorderen en het imago van de technologische industrie te verbeteren. Game On regio Breda 2019 vindt plaats tijden de Dutch Technology Week. IW Brabant-Zeeland is er als supporter zeker bij! Omdat opleiden werkt!

 

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development