De AMN-test is onderdeel van een goed leerwerktraject!

19 november 2021  |  Brabant-Zeeland

Voordat een monteur in opleiding (MIO) bij u als leerbedrijf start, heeft IW al uitgebreid kennis gemaakt met de student.

In eerste instantie vinden er oriënterende gesprekken plaats en een intake gesprek. Praktische vaardigheden worden inzichtelijk tijdens de meeloopdagen op één van de 8 praktijklocaties van IW Brabant-Zeeland. Voordat de monteur in opleiding definitief bij IW een arbeidsovereenkomst krijgt aangeboden is er in de aanloop van het traject een AMN-test afgenomen.

Wat is een AMN-test?
De afkorting AMN staat voor Assess, Manage en Navigate en meet op basis van de opleidingskeuze in een sessie van 2 uur de persoonlijkheids- en leercapaciteiten. Met een uitgebreide beschrijving van de test heeft IW (onder andere de begeleider en instructeur) een completer beeld van de mogelijkheden en eventuele aandachtspunten gekregen. Door daar de juiste begeleidingsstijl aan te koppelen is het voor de nieuwe IW’er én u als leerbedrijf de garantie voor een goede start van een mooi leerwerktraject in de technische installatiebranche!

Voorbeeld grafiek AMN-test:

 

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development