Dag van de Installatietechniek Willem II Stadion Tilburg

8 maart 2019  |  Brabant-Zeeland

Voor de zesde keer wordt de Dag van de Installatietechniek 2019 in Tilburg georganiseerd.
Zet in je agenda, zaterdag 16 maart 2019 in het Koning Willem II Stadion.

Voetballen, techniek op het veld. Installaties, techniek achter het veld!

Kijk, als opleidingsbedrijf in de techniek kunnen wij van IW Brabant-Zeeland er inmiddels van dromen…techniek is een supermooi en boeiend vak! Want zonder techniek is er niets. Zelfs voetballen kent techniek op het veld. Maar wist je dat de wereld áchter het veld, de installaties van het voetbalstadion best belangrijk zijn voor het voetbalplezier? Daarom opent het Koning Willem II Stadion op 16 maart 2019 haar deuren voor jong en oud, groot en klein!

Als bezoeker wordt je ontvangen door technische toppers. Deze toppers werken bij mooie installatiebedrijven uit de regio en laten jou met veel enthousiasme zien welke technieken een voetbalstadion draaiende houden. En natuurlijk, IW Brabant-Zeeland is samen met andere technische bedrijven supporter van deze unieke techniekdag. Kom gerust even bij ons langs om wat te knutselen!

Het is gratis, free entree…

Ga naar de website www.dagvandeinstallatietechniek.nl en meld je gratis aan!

Omdat opleiden werkt!

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
webdesign development

Inschrijven voor een MBO opleiding bij IW

Ondanks alle maatregelen vanuit de overheid, is het gewoon mogelijk om je aan te melden voor een BBL opleiding bij IW. Zodra je aangemeld bent, wordt er contact met je opgenomen over de vervolg stappen.

AANMELDEN

Toch nog vragen?

Dat begrijpen wij heel goed! We helpen je graag verder. Verdeeld over heel Nederland hebben we IW collega’s werken die je precies kunnen vertellen hoe het eraan toe gaat in jouw regio. Ook in deze periode zijn we zowel per telefoon als online goed bereikbaar; bekijk de contact gegevens en bel of mail ons je vraag.

AL JE VRAGEN