Warmtepompinstallaties: Het juiste advies

Duur: 1 dagen
Richting: Duurzame Energie
Tarief: €290,- (excl. BTW)
Niveau: 2 en 3

Doelstelling

Aan klanten het juiste advies kunnen geven t.a.v. de aanschaf van een warmtepomp ja of nee. Indien ja: het juiste advies kunnen geven voor een type warmtepompinstallatie (bijvoorbeeld wel of niet hybride).

Wat is er nodig voor een succesvolle afronding van deze cursus?
Een goede basis voor deze cursus is bijvoorbeeld Warmtepompinstallaties – toepassing en werking. Een gelijkwaardige cursus of relevante ervaring is ook prima.

Inhoud

* Intro gesprek met de docent (wat willen we bereiken.
* Welke factoren spelen een rol in de keuze?
* De advies-app
* Casus
* De rol van ambassadeur en adviseur
* Afsluiting met eventueel advies voor vervolgcursus


Subsidie
Na afloop van de activiteit wordt de presentielijst, evaluatieformulier en het certificaat/diploma naar u toegestuurd. Deze documenten geven u de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor de subsidie betreffend de Ontwikkelingsstimulering (OSR of OSR Specifiek) van OTIB. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie kan deze subsidie oplopen tot het volledige cursusbedrag.

Cursusgroepen/Maatwerk
IW Contract Onderwijs verzorgt deze training desgewenst ook voor groepen. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en plaats die u het beste schikt. Het programma kan worden afgestemd op de specifieke situatie en de risico’s in een bepaalde branche.

Lunch
Tijdens de trainingen verzorgen wij koffie/thee, tevens bieden wij een lunch aan.

Getuigschrift
Aan deze cursus is geen examen verbonden. Wel hebben wij een toets moment, om vastgestelde doelstelling te beoordelen. Na behoren deze cursus te hebben gevolgd, ontvangt de deelnemer een getuigschrift van InstallatieWerk Nederland.


← Terug naar overzicht cursusaanbod
Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek