Voorbereiding op PVB en advies

Duur: 1 dag
Richting: Overige Dienstverlening
Tarief: Op aanvraag

Doelstelling

Aan het einde van een opleiding dient een leerling een Proeve van Bekwaamheid af te leggen. Veelal merken wij dat leerlingen welke rechtstreeks in dienst zijn van het leerbedrijf behoefte hebben aan praktijkdagen voordat ze de Proeve van Bekwaamheid af gaan leggen.

Na afloop van de eerste praktijk dag zal er een evaluatie tussen de medewerker en de praktijkopleider plaatsvinden. De onderdelen welke uw medewerker onvoldoende beheerst zullen wij tijdens de overige praktijkdagen trainen. Wanneer dit niet in deze praktijkdagen haalbaar is ontvangt u een vrijblijvend scholingsadvies.

Inhoud

Verbeteren van vaardigheden welke onvoldoende zijn ontwikkeld.


Subsidie
Na afloop van de activiteit worden de presentielijst, evaluatieformulier en het certificaat/diploma naar u toegestuurd. Deze documenten geven u de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor de subsidie betreffend de Ontwikkelingsstimulering (OSR) van OTIB. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie kan deze subsidie oplopen tot het volledige cursusbedrag. Alleen de verplichte cursussen VCA, BHV en EHBO zijn uitgesloten.

Cursusgroepen/Maatwerk
IW Contract Onderwijs verzorgt deze training desgewenst ook voor groepen. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en plaats die u het beste schikt. Het programma kan worden afgestemd op de specifieke situatie en de risico’s in een bepaalde branche.

Lunch
Tijdens de trainingen verzorgen wij koffie/thee, tevens bieden wij een lunch aan.

Getuigschrift
Aan deze cursus is geen examen verbonden. Wel hebben wij een toetsmoment om vastgestelde doelstelling te beoordelen. Na behoren deze cursus te hebben gevolgd, ontvangt de deelnemer een getuigschrift van IW Nederland.


← Terug naar overzicht cursusaanbod

Richting

Overige Dienstverlening

Tarief

Op aanvraag

Duur

1 dag

Geplande cursussen

Kies een locatie & weeknummer

U kunt uw eigen voorkeur aangeven en dan nemen wij contact met u op om uw wensen te bespreken.

Contact
Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

079 - 32 91 290

Contact

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
webdesign development

Inschrijven voor een MBO opleiding bij IW

Ondanks alle maatregelen vanuit de overheid, is het gewoon mogelijk om je aan te melden voor een BBL opleiding bij IW. Zodra je aangemeld bent, wordt er contact met je opgenomen over de vervolg stappen.

AANMELDEN

Toch nog vragen?

Dat begrijpen wij heel goed! We helpen je graag verder. Verdeeld over heel Nederland hebben we IW collega’s werken die je precies kunnen vertellen hoe het eraan toe gaat in jouw regio. Ook in deze periode zijn we zowel per telefoon als online goed bereikbaar; bekijk de contact gegevens en bel of mail ons je vraag.

AL JE VRAGEN