Voorbereiding op PVB en advies

Duur: 1 dag
Richting: Overige Dienstverlening
Tarief: Op aanvraag

Doelstelling
Aan het einde van een opleiding dient een leerling een Proeve van Bekwaamheid af te leggen. Veelal merken wij dat leerlingen welke rechtstreeks in dienst zijn van het leerbedrijf behoefte hebben aan praktijkdagen voordat ze de Proeve van Bekwaamheid af gaan leggen. Na afloop van de eerste praktijk dag zal er een evaluatie tussen de medewerker en de praktijkopleider plaatsvinden. De onderdelen welke uw medewerker onvoldoende beheerst zullen wij tijdens de overige praktijkdagen trainen. Wanneer dit niet in deze praktijkdagen haalbaar is ontvangt u een vrijblijvend scholingsadvies.

Inhoud
Verbeteren van vaardigheden welke onvoldoende zijn ontwikkeld.


Subsidie
Na afloop van de activiteit wordt de presentielijst, evaluatieformulier en het certificaat/diploma naar u toegestuurd. Deze documenten geven u de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor de subsidie betreffend de Ontwikkelingsstimulering (OSR of OSR Specifiek) van OTIB. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie kan deze subsidie oplopen tot het volledige cursusbedrag.

Cursusgroepen/Maatwerk
IW Contract Onderwijs verzorgt deze training desgewenst ook voor groepen. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en plaats die u het beste schikt. Het programma kan worden afgestemd op de specifieke situatie en de risico’s in een bepaalde branche.

Lunch
Tijdens de trainingen verzorgen wij koffie/thee, tevens bieden wij een lunch aan.

Getuigschrift
Aan deze cursus is geen examen verbonden. Wel hebben wij een toets moment, om vastgestelde doelstelling te beoordelen. Na behoren deze cursus te hebben gevolgd, ontvangt de deelnemer een getuigschrift van InstallatieWerk Nederland.


← Terug naar overzicht cursusaanbod
Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek