Verhuur theorielokaal

Richting: Overige Dienstverlening
Tarief: €vanaf 135 (excl. BTW)
Duur: 1 dagdeel

Doelstelling

Door haar landelijke dekking beschikt InstallatieWerk Nederland over circa 50 praktijklocaties. Deze praktijklocatie beschikken over praktijk- en theorieruimtes.

Deze theorieruimtes zijn geschikt voor onder andere vergaderingen / workshops / bijeenkomsten en theoretische cursussen.

In de praktijkruimtes kunnen praktijkcursussen worden georganiseerd.

Onze locaties beschikken onder meer over voldoende parkeergelegenheden / sanitaire voorzieningen / WIFI / mogelijkheden voor openbaar vervoer / volledig uitgeruste praktijklokalen etc.

Inhoud

Annulering:
In geval van annulering van de reserveringsovereenkomst binnen 14 tot 7 dagen voor aanvang van de verhuur is huurder gehouden om 50% van de huursom te voldoen over de in de reserveringsovereenkomst vastgelegde lokaalhuur.

In geval van annulering van de reserveringsovereenkomst binnen 7 dagen voor aanvang van de verhuur is huurder gehouden om 80% van de huursom te voldoen over de in de reserveringsovereenkomst vastgelegde lokaalhuur.

Aansprakelijkheid:
Lokaalverhuurder kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld – noch door lokaalhuurder – noch door gebruikers. Dit geldt zowel voor mogelijke materiële schade ten gevolge van verblijf binnen de locaties van Installatiewerk – als wel voor mogelijke schade ten gevolge van de door lokaalhuurders aangeboden activiteiten.

Schade en vernielingen die door lokaalhuurder – of ten gevolge van de door lokaalhuurder aangeboden activiteiten is veroorzaakt aan het aangebodene door lokaalverhuurder – zal worden verhaald op lokaalhuurder.

Huisregels:
Alle huurders en gebruikers dienen zich op de hoogte te stellen van de huisregels en het vluchtplan en zich dienovereenkomstig te gedragen of daar naar te handelen.


Subsidie
Na afloop van de activiteit wordt de presentielijst, evaluatieformulier en het certificaat/diploma naar u toegestuurd. Deze documenten geven u de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor de subsidie betreffend de Ontwikkelingsstimulering (OSR) van Wij Techniek. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie kan deze subsidie oplopen tot het volledige cursusbedrag.

Cursusgroepen/Maatwerk
IW Contract Onderwijs verzorgt deze training desgewenst ook voor groepen. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en plaats die u het beste schikt. Het programma kan worden afgestemd op de specifieke situatie en de risico’s in een bepaalde branche.

Lunch
Tijdens de trainingen verzorgen wij koffie/thee, tevens bieden wij een lunch aan.


Neem contact op met jouw regio:


← Terug naar overzicht cursusaanbod

Meer informatie?

Richting:

Overige Dienstverlening

Tarief:

€vanaf 135 (excl. BTW)

Duur:

1 dagdeel

Geplande cursussen

Kies een locatie & weeknummer

U kunt uw eigen voorkeur aangeven en dan nemen wij contact met u op om uw wensen te bespreken.

Contact
Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

079 - 32 91 290

Contact

Beoordelingen


Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
Webstation webdesignWordpress Development