VCA VOL  (leidinggevenden) (nieuw of herhaling)

Duur: 1 dag
Richting: Arbo, Veiligheid en Regelgeving
Tarief: €220,- (excl. BTW)

Doelstelling
De VCA VOL bestaat uit kennis over onder meer de (Europese) wet- en regelgeving - het herkennen van onveilige situaties en handelingen - het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen - VCA-certificering - bedrijfsnoodplan en het organiseren van toolboxvergaderingen.

Inhoud
* Veiligheids- en gezondheidswetgeving. * Oorzaken van een ongeval en ongeval preventie. * Gevaarlijke stoffen / branden en explosies. * Hijsen / tillen en dragen. * Struikelen / uitglijden en vallen. * Toolboxmeetings.


Subsidie
Na afloop van de activiteit wordt de presentielijst, evaluatieformulier en het certificaat/diploma naar u toegestuurd. Deze documenten geven u de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor de subsidie betreffend de Ontwikkelingsstimulering (OSR of OSR Specifiek) van OTIB. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie kan deze subsidie oplopen tot het volledige cursusbedrag.

Cursusgroepen/Maatwerk
IW Contract Onderwijs verzorgt deze training desgewenst ook voor groepen. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en plaats die u het beste schikt. Het programma kan worden afgestemd op de specifieke situatie en de risico’s in een bepaalde branche.

Lunch
Tijdens de trainingen verzorgen wij koffie/thee, tevens bieden wij een lunch aan.

Getuigschrift
Aan deze cursus/opleiding zijn een of meerdere examens verbonden om de vastgestelde doelstellingen te beoordelen. Na dit examen met een voldoende te hebben afgesloten ontvangt de deelnemer een officieel diploma.


← Terug naar overzicht cursusaanbod

Richting

Arbo, Veiligheid en Regelgeving

Tarief

€ 220 (excl. BTW)

Duur

1 dag

Kies een locatie & weeknummer

U kunt uw eigen voorkeur aangeven en dan nemen wij contact met u op om uw wensen te bespreken.

Contact
Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

079 - 32 91 290

Contact

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
webdesign development