Maken van een branche RI&E

Duur: 1 dagdeel
Richting: Arbo, Veiligheid en Regelgeving
Tarief: €250,- (excl. BTW)

Doelstelling

Deze cursus is bestemd voor technische installatiebedrijven met minder dan 25 werknemers die hun Risico Inventarisatie & Evaluatie (nog) niet op orde hebben.  Na afloop van deze cursus bent u op de hoogte van alle wettelijke verplichtingen die gelden voor de Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) en het plan van aanpak.
Tenslotte heeft u voor uw bedrijf de branche RI&E ingevuld en een plan van  aanpak ontvangen. Nadat u de verbeterpunten uit het plan van aanpak heeft opgevolgd, beschikt u over een actuele RI&E die bij gelijk blijvende omstandigheden 5 jaar geldig is.

Inhoud

* Wet- en regelgeving
* Maken van een RI&E


Subsidie
Na afloop van de activiteit wordt de presentielijst, evaluatieformulier en het certificaat/diploma naar u toegestuurd. Deze documenten geven u de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor de subsidie betreffend de Ontwikkelingsstimulering (OSR of OSR Specifiek) van OTIB. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie kan deze subsidie oplopen tot het volledige cursusbedrag.

Cursusgroepen/Maatwerk
IW Contract Onderwijs verzorgt deze training desgewenst ook voor groepen. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en plaats die u het beste schikt. Het programma kan worden afgestemd op de specifieke situatie en de risico’s in een bepaalde branche.

Lunch
Tijdens de trainingen verzorgen wij koffie/thee, tevens bieden wij een lunch aan.

Getuigschrift
Aan deze cursus is geen examen verbonden. Wel hebben wij een toetsmoment om vastgestelde doelstelling te beoordelen. Na behoren deze cursus te hebben gevolgd, ontvangt de deelnemer een getuigschrift van InstallatieWerk Nederland.


← Terug naar overzicht cursusaanbod

Richting

Arbo, Veiligheid en Regelgeving

Tarief

€ 250 (excl. BTW)

Duur

1 dagdeel

Geplande cursussen

Kies een locatie & weeknummer

U kunt uw eigen voorkeur aangeven en dan nemen wij contact met u op om uw wensen te bespreken.

Contact
Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

079 - 32 91 290

Contact

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
webdesign development