Installeren van zonnewarmtesystemen

Duur: 2 dagen
Richting: Duurzame Energie
Tarief: €835,- (excl. BTW)

Doelstelling
In deze 2-daagse cursus wordt geleerd hoe een zonnewarmtesysteem op een veilige manier onder het dak geïnstalleerd moet worden. De werking en installatie van de verschillende componenten worden behandeld zoals het expansievat, warmtewisselaar, pompen en regeling. Het vullen van de systemen en in werking stellen van de installatie worden getraind. Aan de hand van checklijsten wordt gecontroleerd of de installatie goed is aangelegd en goed funtioneert. De kosten bedragen € 450,- voor OTIB-bedrijven en € 835,- voor niet-OTIB bedrijven (exclusief btw). Daarnaast hebben medewerkers van OTIB-bedrijven ook recht op OSR-subsidie.

Inhoud
* Kenmerken, componenten en werking van zonnewarmtesystemen * Practicum installatie verschillende componenten * Controle werking systeem * Oplossen van kleine storingen * Veilig installeren van zonnewarmtesystemen


Subsidie
Na afloop van de activiteit wordt de presentielijst, evaluatieformulier en het certificaat/diploma naar u toegestuurd. Deze documenten geven u de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor de subsidie betreffend de Ontwikkelingsstimulering (OSR of OSR Specifiek) van OTIB. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie kan deze subsidie oplopen tot het volledige cursusbedrag.

Cursusgroepen/Maatwerk
IW Contract Onderwijs verzorgt deze training desgewenst ook voor groepen. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en plaats die u het beste schikt. Het programma kan worden afgestemd op de specifieke situatie en de risico’s in een bepaalde branche.

Lunch
Tijdens de trainingen verzorgen wij koffie/thee, tevens bieden wij een lunch aan.

Getuigschrift
Aan deze cursus is geen examen verbonden. Wel hebben wij een toets moment, om vastgestelde doelstelling te beoordelen. Na behoren deze cursus te hebben gevolgd, ontvangt de deelnemer een getuigschrift van InstallatieWerk Nederland.


← Terug naar overzicht cursusaanbod

Richting

Duurzame Energie

Tarief

€ 835 (excl. BTW)

Duur

2 dagen

Geplande cursussen:

Kies een locatie & weeknummer

U kunt uw eigen voorkeur aangeven en dan nemen wij contact met u op om uw wensen te bespreken.

Contact
Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

079 - 32 91 290

Contact

Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek
webdesign development