Herhalingscursus Hoogwerker

Duur: 1 dag
Richting: Arbo, Veiligheid en Regelgeving
Tarief: €225,- (excl. BTW)

Doelstelling
Deze herhalingscursus voor de hoogwerker is bedoelt om het eerder geleerde op te frissen. Door een uitgekiende samenstelling van de hoogwerkers worden de kandidaten getraind in het bedienen van 5 typen hoogwerker. De schaarhoogwerker / knikarmhoogwerker / spinhoogwerker / aanhangerhoogwerker en telescoophoogwerker. Deze cursus bestaat voornamelijk uit praktijkoefeningen waarbij veiligheid het belangrijkste aspect is.

Inhoud
Theorie: * Veiligheid A.I.17 en Arbo–wet * Definitie en inzetbaarheid hoogwerkers * Modellen en typen * Inspectie voor het gebruik * Selectievolgorde * Veiligheidseisen m.b.t. het gebruik Praktijk: * Visuele inspectie * Functietest * Praktijkoefeningen * Bewegingen van het hefvlak * Uitvoeringsafhankelijke oefeningen * Bewustwording van gevaren en risico


Subsidie
Na afloop van de activiteit wordt de presentielijst, evaluatieformulier en het certificaat/diploma naar u toegestuurd. Deze documenten geven u de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor de subsidie betreffend de Ontwikkelingsstimulering (OSR of OSR Specifiek) van OTIB. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie kan deze subsidie oplopen tot het volledige cursusbedrag.

Cursusgroepen/Maatwerk
IW Contract Onderwijs verzorgt deze training desgewenst ook voor groepen. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en plaats die u het beste schikt. Het programma kan worden afgestemd op de specifieke situatie en de risico’s in een bepaalde branche.

Lunch
Tijdens de trainingen verzorgen wij koffie/thee, tevens bieden wij een lunch aan.

Getuigschrift
Aan deze cursus is geen examen verbonden. Wel hebben wij een toets moment, om vastgestelde doelstelling te beoordelen. Na behoren deze cursus te hebben gevolgd, ontvangt de deelnemer een getuigschrift van InstallatieWerk Nederland.


← Terug naar overzicht cursusaanbod
Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek