Elektrisch Schakelen

Richting: Elektrotechniek
Tarief: Op aanvraag

Doelstelling
Deze cursus is zeer geschikt voor storingsmonteurs of onderhoudsmonteurs zonder kennis van industriële elektrotechniek en die zich hierin willen bekwamen. Uw medewerker kan na het volgen van deze cursus zelfstandig storingen zoeken en onderdelen vervangen. Uw medewerker wordt opgeleid op het niveau Maintain. Een technische vooropleiding op minimaal MBO-2 niveau of vergelijkbaar is gewenst.

Inhoud
* Intro gesprek met de docent (wat willen we bereiken). * Theorie & praktijk * Schakelen met relais * Algemene elektrotechniek * Draaistroommotoren * Draaistroommotorschakelingen * Storingzoeken volgens SMIDO * Storingzoeken elektrotechniek * Afsluiting met eventueel advies voor vervolgcursus.


Subsidie
Na afloop van de activiteit wordt de presentielijst, evaluatieformulier en het certificaat/diploma naar u toegestuurd. Deze documenten geven u de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor de subsidie betreffend de Ontwikkelingsstimulering (OSR of OSR Specifiek) van OTIB. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie kan deze subsidie oplopen tot het volledige cursusbedrag.

Cursusgroepen/Maatwerk
IW Contract Onderwijs verzorgt deze training desgewenst ook voor groepen. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en plaats die u het beste schikt. Het programma kan worden afgestemd op de specifieke situatie en de risico’s in een bepaalde branche.

Lunch
Tijdens de trainingen verzorgen wij koffie/thee, tevens bieden wij een lunch aan.

Getuigschrift
Aan deze cursus/opleiding zijn een of meerdere examens verbonden om de vastgestelde doelstellingen te beoordelen. Na dit examen met een voldoende te hebben afgesloten ontvangt de deelnemer een officieel diploma.


← Terug naar overzicht cursusaanbod
Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek