CO-erkenning (examen)

Duur: 1 dagdeel
Richting: Installatietechniek
Tarief: €300,- (excl. BTW)

Doelstelling

Praktijkexamen inzake de CO erkenningsregeling.

Voordat u kunt deelnemen aan het praktijkexamen CO-erkenning moet u voldoen aan een aantal voorwaarden. Voor alle informatie omtrent het behalen van de CO-erkenning verwijzen wij u naar:

 

Inhoud

* Praktijk examen


Subsidie
Na afloop van de activiteit wordt de presentielijst, evaluatieformulier en het certificaat/diploma naar u toegestuurd. Deze documenten geven u de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor de subsidie betreffend de Ontwikkelingsstimulering (OSR of OSR Specifiek) van OTIB. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie kan deze subsidie oplopen tot het volledige cursusbedrag.

Cursusgroepen/Maatwerk
IW Contract Onderwijs verzorgt deze training desgewenst ook voor groepen. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en plaats die u het beste schikt. Het programma kan worden afgestemd op de specifieke situatie en de risico’s in een bepaalde branche.

Getuigschrift
Aan deze cursus/opleiding zijn een of meerdere examens verbonden om de vastgestelde doelstellingen te beoordelen. Na dit examen met een voldoende te hebben afgesloten ontvangt de deelnemer een officieel diploma.


← Terug naar overzicht cursusaanbod
Dé opleider in de
Elektro- en Installatietechniek